Sevagram zoekt een

Verzorgende IG Dr. Ackenshuis (Gulpen)

Dienstverband

+/- 20 uur per week, uren zijn bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Gulpen

Werkvelden

Ouderenzorg

Wil jij werken binnen een warme locatie met een dorps en gemoedelijke karakter waar collega’s elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken?  

Kom werken binnen dr. Ackenshuis! Wij zoeken: 

Verzorgende IG (+/- 20 uur per week, uren zijn bespreekbaar) 

 

Als verzorgende IG binnen dr. Ackenshuis ben je verzekerd van een veelzijdige en uitdagende baan. Je werkt intensief samen met collega’s van verschillende disciplines waarbij jullie je iedere dag opnieuw inzetten om onze bewoners een mooie dag te bezorgen. Wij hebben mogelijkheden binnen de afdeling woonzorg of PG.

Vanuit jouw functie ben jij eerste aanspreekpunt voor een aantal bewoners en hun familie. Je onderhoudt op een warme manier het contact met hen en bouwt hierdoor een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt ervoor dat jij weet wat er speelt en je hier zo goed mogelijk op kunt inspelen. Daarnaast dien je als vraagbaak voor collega’s en leerlingen en onderhoud je contacten met de artsen. Regelmatig neem je de rol van dagoudste voor je rekening waarbij jij die dienst de eindverantwoordelijkheid draagt voor het gehele zorgproces. Daarin krijg jij de vrijheid om zaken naar eigen inzicht aan te pakken en stimuleren we inbreng van nieuwe ideeën!

Waar kun jij op rekenen? 

  • Een team van enthousiaste collega’s die elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken; jij bent van harte welkom!;
  • Sevagram is een grote organisatie in de regio. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden;
  • Wij bieden jou een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Salaris volgens FWG 40 (afhankelijk van ervaring), cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, een mooi pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer. 

Zo maak jij het verschil 

  • Jij staat sterk in je schoenen en weet het hoofd koel te houden in drukke en acute situaties;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep woonzorg en/of PG en werkt graag binnen een groot huis waar iedere afdeling zijn eigen huiselijke karakter heeft en voldoende doorgroeimogelijkheden zijn;
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma verzorgende IG niveau 3.   

Zien we jou snel!?

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Kom kennismaken! Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie voor de functie van verzorgende IG tegemoet. 

Eerst nog wat vragen of wil je meer weten over deze functie? Bea van der Voort en Lilian Crutzen, Teammanagers zorg, vertellen je graag meer. 

 

* Het overleggen van een geldige VOG maakt onderdeel uit van de benoemingsprocedure 

**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld