Sevagram zoekt een

Verzorgende IG en Mbo verpleegkundige Hospice (palliatieve zorg)

Dienstverband

0 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Het tactisch bij elkaar brengen van gast en familie is heel belangrijk in jouw rol als verzorgende of verpleegkundige binnen de palliatieve zorg
Voor onze hospices zoeken wij nieuwe collega's in de functies:

Verzorgende IG en Mbo-verpleegkundige (maximaal 24 uur per week)
Van onschatbare waarde zijn in de laatste levensfase van onze gasten. Hier gaat jouw zorghart sneller van kloppen! Samen met je collega's verpleegkundigen, verzorgenden en de ondersteuning van vrijwilligers bied jij 24-uurs palliatieve terminale zorg. Je draagt bij aan het creëren van een liefdevol thuis voor ernstig zieke mensen wanneer verzorgen in hun eigen vertrouwde omgeving niet meer mogelijk is. Naast de lichamelijke verzorging is er binnen de hospices veel aandacht voor de geestelijke, spirituele zorg en begeleiding van onze gasten en familie. Jij hebt hier aandacht voor en biedt de ondersteuning die zij nodig hebben. Op een respectvolle wijze weet jij te bemiddelen en een luisterend oor te bieden voor de gast en hun naasten. Wil jij van betekenis zijn?

Zo zorgen wij voor jou
  • Binnen Sevagram ondersteunen en faciliteren we jou om verder te groeien. We bieden passende leer-en ontwikkelmogelijkheden op maat;
  • Wij bieden jou een structurele baan. We starten met een jaarcontract waarna een vast dienstverband volgt. Direct een vast dienstverband is bespreekbaar;
  • Salaris volgens FWG 40 in de functie van Verzorgende IG en FWG 45 in de functie van mbo-verpleegkundige, cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, goed pensioen maar ook de mogelijkheid om heel voordelig een nieuwe (elektrische) fiets, fitnessabonnement óf tablet aan te schaffen!
Zo maak jij het verschil
  • Het gevoel voor het geven van één op één aandacht zit in jouw DNA;
  • Je hebt affiniteit met palliatieve zorg;
  • Het werken in alle voorkomende diensten is voor jou geen probleem;
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma verzorgende IG óf mbo-verpleegkundige met BIG-registratie.
Wordt dit jouw nieuwe baan?
Wil jij écht van betekenis zijn? Dan ontmoeten wij jou graag!

Wil jij solliciteren* als verzorgende IG of verpleegkundige binnen ons hospice? Solliciteer dan via de solliciteerknop of neem contact op met Melissa (Recruiter) door te bellen of te appen naar 06 28 49 58 51. Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanager Ivo vertelt je graag meer 0651326106.
  • Mochten wij tussentijds geschikte kandidaten spreken dan kan het voorkomen dat de vacature eerder dan vermeld gesloten wordt. Bij interesse raden wij daarom aan direct te solliciteren.
Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.