MeanderGroep zoekt een

Verzorgende IG en Verpleegkundige MBO/HBO woonvorm Margriet Expertisecentrum Luckerheide

Dienstverband

24-32

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO, HBO+

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Ouderenzorg

WIL JIJ ALS VERZORGENDE IG of VERPLEEGKUNDIGE ons team van de woonvorm Margriet in Lückerheide komen versterken? 

Expertisecentrum Lückerheide in Kerkrade is gespecialiseerd in de opvang van mensen met dementie en andere groepen die speciale zorg vragen. Uitgangspunt van de zorgverlening is dat de wensen en de leefstijl van de individuele bewoners voorop staan en dat de zorg die wordt verleend zoveel mogelijk ‘belevingsgericht’ is.

Als verzorgende IG/verpleegkundige draag je verantwoordelijkheid voor de begeleiding en ondersteuning van 7 bewoners met dementie in onze kleinschalige woonvorm. Samen met je collega’s creëer je een persoonlijke levenssfeer. De band met de bewoner in onze kleinschalige woonvorm is hecht, daarom vinden wij het belangrijk dat je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden. Daarnaast verwachten wij ook zo'n bevlogenheid van je dat de visie op kleinschalig wonen daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Diensten worden gezamenlijk in het team overlegd.

Kijk hier voor meer informatie over expertisecentrum Lückerheide.

Wij vragen

Wij zoeken een enthousiaste verzorgende IG of een verpleegkundige met MBO/HBO diploma. Kandidaten die nog een opleiding volgen voor verzorgende IG of verpleegkundige MBO/HBO zijn ook van harte uitgenodigd om te reageren. 

Je bent klantgericht, assertief en je beschikt over een helikopterblik. Aan verandergerichtheid en flexibiliteit hechten wij veel waarde. Je bent in staat een positieve bijdrage te leveren binnen het team.
Bij indiensttreding beschik je over een geldige VOG (verklaring omtrent gedrag). De kosten van de VOG worden vergoed door MeanderGroep. 

In de functie van verpleegkundige beschik je uiteraard ook over een geldige BIG-registratie.

In deze functie is momenteel het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen verplicht. Deze krijg je aangeleverd bij indiensttreding. 

Wij bieden

Salaris conform cao VVT, bruto per maand bij een fulltime dienstverband, salarisschaal, FWG 40 verzorgende IG (max. € 2.870,58),  FWG 45 verpleegkundige mbo (max. € 3.153,90) en verpleegkundige hbo (max. 3.582,26). 

MeanderGroep staat bekend om haar ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We behoren niet voor niets al 3 jaar op rij tot de aantrekkelijkste werkgevers van (Zuid-)Limburg. 

Het betreft een contract voor onbepaalde tijd en uren in overleg. 

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Paulina Debie
manager
T. 06 28527961
E. paulinadebie@mgzl.nl

Vacaturenummer 2020.147