Parc Imstenrade zoekt een

Verzorgende IG en Verpleegkundige op ZZP-basis voor Parc Imstenrade (Heerlen)

Dienstverband

15 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
ZZP’ers Residentie Parc Imstenrade Heerlen (Limburg)

Niveau: verzorgende IG en Verpleegkundige

Vitalis is expert in alle fases van de ouderenzorg met 22 locaties verspreid over Eindhoven, één in Geldrop en één in Heerlen. Woon je in de regio en wil je in de zorg werken, dan durven we hardop te zeggen dat we jou altijd een passende opdracht kunnen bieden.

Hoe ziet jouw werkplek er bij Parc Imstenrade uit?

Parc Imstenrade biedt ruimte voor een goed leven. Het is een prachtig residentieel complex in het mooie Zuid-Limburg met zo'n 300 stijlvolle seniorenappartementen in een luxe Bourgondische omgeving. Vitalis Parc Imstenrade maakt deel uit van de Vitalis WoonZorgGroep. Binnen Parc Imstenrade bieden meer dan 100 medewerkers integrale dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg. De wensen en behoeften van de bewoners staan centraal vanuit een vraaggerichte werkhouding. De medewerkers krijgen daarbij alle ruimte voor "werken met plezier".

Ben jij woonachtig in het zuiden en heb je nog plek in je agenda komende periode? Lees dan snel verder!

Het team KSW van Parc Imstenrade is op zoek naar ZZP'ers die beschikbaar zijn om avonddiensten te werken. De avonddiensten zijn van 15.15 uur – 23.00 uur en het betreft dementiezorg voor 14 bewoners of 9 bewoners. Voor de dagdiensten en nachtdiensten hebben wij op dit moment voldoende alternatieven, maar juist voor de avonddiensten zoeken wij fijne en gemotiveerde ZZP'ers die samen met ons de juiste zorg kunnen leveren!

Wat mag je van ons verwachten?
  • Een overeenkomst met onze organisatie zonder tussenkomst van een bemiddelingsbureau
  • Een dynamische en afwisselende werkomgeving, waarin cliëntgericht werken, gelijkwaardigheid en collegialiteit belangrijke waarden zijn
  • De kans om gedurende een langere periode op een vaste afdeling te werken

Enthousiast?

Heb je interesse om als ZZP’er voor onze locatie in Heerlen te werken? Reageer dan op deze vacature. Wij nemen z.s.m. contact met je op en zullen de benodigde documenten samen bespreken. Daarna ga je kennismaken met de locatie Heerlen. Verdere afspraken zullen tussen jou en de locatie besproken worden.
Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Bel dan gerust op telefoonnummer 06-3014 2413 of stuur een mail naar flex@vitalisgroep.nl