Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG en Verpleegkundige PG screening

Dienstverband

20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Overige

Voor zorgcentrum Lemborgh in Sittard zijn we op zoek naar een enthousiaste Verzorgende IG, EVC’er en een Verpleegkundige voor onze PG screening afdeling. Je kiest hierbij of je in een flexibel rooster wilt werken of voornamelijk in de nachtdienst.

Zorgcentrum Lemborgh biedt zorg aan cliënten met dementie en/of complexe gedragsproblematiek. Onze afdeling is gericht op PG screening waardoor je veelal te maken krijgt met kortstondige opnames en doorstromers. Deze zorg vraagt om een specifieke benaderwijze en deskundigheid en vereist een grote mate van flexibiliteit van onze zorgmedewerkers.

Ben jij op zoek naar een fijne werkplek binnen een prettig team waarin iedereen voor elkaar klaar staat en gezamenlijk zorg draagt voor een aangename leef- en woonomgeving voor onze cliënten en hun naasten? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat ga je doen? 

 • Je verleent zorg aan onze cliënten om bij te dragen aan hun lichamelijk en geestelijk welzijn, hierbij staan de individuele wensen en behoeftes van de cliënt altijd centraal.
 • Je verzorgt en begeleidt cliënten op basis van de zorgleefplannen, daarnaast heb je, afhankelijk van je functie, contact en overleg met collega’s vanuit diverse disciplines zoals artsen en psychologen. Daar waar nodig zet je de juiste acties uit.
 • Voor jou is het vanzelfsprekend om te werken vanuit een open communicatieve werkhouding, waarbij ruimte is voor eigen ideeën, verbeteringen en feedback.
 • Binnen je team en als individu ben je in staat om te improviseren, weet jij jouw grenzen te bewaken en lever je een positieve bijdrage om de gestelde (team)resultaten te behalen.

Wie ben jij?  

 • Voor de functie van Verzorgende IG, EVC’er of Verpleegkundige ben je in het bezit van het juiste diploma.
 • Ervaring binnen PG en/of PG screening is een groot pluspunt.
 • Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.
 • Je bent stressbestendig en in staat om de rust te bewaren in snel wijzigende situaties.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent flexibel, communicatief sterk en sociaalvaardig. In je werk heb je naast het contact met cliënten ook veelvuldig contact met familieleden en mantelzorgers.

Wat bieden wij?

 • Een baan voor onbepaalde tijd bij de grootste werkgever van Limburg;
 • Een contract voor minimaal 20 uur, het exact aantal contracturen wordt in overleg bepaald. Indien je een voorkeur hebt voor de nachtdienst, word je naast nachtdiensten ook ingezet in vroege- en late diensten (rekening houdend met de arbeidstijdenwet);
 • Salaris volgens CAO Ziekenhuizen in FWG 35 (min €1938 bruto per maand en maximaal €2882 bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder collectiviteitskorting bij zorgverzekering, een sportabonnement met korting, ontspannende stoelmassages, leuke teamuitjes, interessante workshops en nog veel meer leuke en interessante voordelen die jaarlijks worden vernieuwd;
 • Tal van carrière en ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze brede organisatie (zorgcentra, hospices, ziekenhuis, geestelijke gezondheidszorg, thuiszorg en huishoudelijke hulp) zoals verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4; werkbegeleiderscursus; palliatieve training; klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties);

Interesse? 

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer op deze vacature’. Voor informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Monique van Beek-Meijers, unitmanager, telefoonnummer: 06-12815045.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Zuyderland Zorgcentra

Wij stellen de cliënt in staat zo mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.