Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG-er met ambitie voor Afdeling Schrevenhoaf Zorgcentrum de Egthe in Echt Zuyderland Zorgcentra

Dienstverband

24-36 uur per week (uren in overleg bespreekbaar)

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Echt

Werkvelden

Ouderenzorg

Voor Afdeling Schrevenhoaf in Zorgcentrum De Egthe zijn wij op zoek naar enthousiaste verzorgende IG’ers met ambitie. Ben jij die Verzorgende IG-er waarbij het hart sneller gaat kloppen van het begeleiden en verzorgen van cliënten met onbegrepen gedrag? Die toe is aan een volgende stap in zijn/haar loopbaan en open staat om op termijn zich verder te ontwikkelen tot Eerst Verantwoordelijk Contactverzorgende? Dan komen wij graag met jou in contact.

Schrevenhoaf is het thuis van 31 PG cliënten, een thuis waar onze cliënten samenwonen als een familie. Er wordt samen gelachen en gehuild. Onze cliënten geven zelf aan wat ze fijn vinden. Wil men uitslapen in de ochtend, rustig een ontbijt op bed of nog lekker met de pyjama ontbijten in de woonkamer dan kan dit. Binnen onze afdeling zijn mooie belevingsplekken te vinden zoals een prachtig Limburgs landschap, een fleurig balkon, een badkamer alsof je aan het strand bent en een heuse treincoupé. Er wordt altijd gekeken door een bril van mogelijkheden en binnen de afdeling vinden we eigenheid, spontaniteit, vrijheid, vertrouwen en werkplezier van onze medewerkers erg belangrijk. Er wordt samen gezorgd voor onze cliënten en voor elkaar!

Wat ga je doen?

 • Je helpt de cliënt het maximale uit het leven te halen. Door de dagelijkse zorg draag je bij aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van de cliënt.
 • Je verricht verzorging en begeleiding bij de cliënten op basis van het zorgleefplan en assisteert bij het verstrekken van medicatie.
 • Je signaleert veranderingen, rapporteert en zet de juiste acties uit.
 • Je maakt onderdeel uit van een super team waar de cliënt centraal staat. In het team en als individu ben je in staat om te improviseren,  weet jij jouw grenzen te bewaken en lever je een positieve bijdrage om de gestelde (team)resultaten te behalen.
 • Je stelt de cliënt centraal. Hierin ga je afstemmings- en oplossingsgericht te werk. Samen met je team lever je excellente zorg- en dienstverlening op basis van heldere doelen en kaders.

Wie ben jij?

 • Je bent een vakkundige verzorgende IG en je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG, of een in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma.
 • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent flexibel en communicatief sterk.
 • Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met snel wijzigende situaties.
 • Verder is het essentieel dat je goed kunt samenwerken en over vaardigheden beschikt om begeleiding te geven. 

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Wij zijn op zoek naar meerdere nieuwe collega’s.
 • Een dienstverband voor 24 – 36 uur per week.
 • Er wordt gewerkt in alle diensten (zowel vroege-, late- als nachtdiensten).
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen voor een verzorgende IG in FWG 35 (minimaal €2.028,- bruto per maand en maximaal €2.972,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Binnen onze organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen, zoals: Mogelijkheid om als eerst verantwoordelijk contactverzorgende (FWG 40) aan de slag te gaan of bijvoorbeeld een verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4; werkbegeleiderscursus; palliatieve training; klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties); verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo); mogelijkheid om symposium te bezoeken.  

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Wendy de Groof, Unitmanager, via telefoonnummer 06-21286278. 

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.