Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG / EVC’er Parc Glana (Geleen, Uren per week bespreekbaar)

Dienstverband

28-32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben je momenteel werkzaam als Eerst Verantwoordelijk Contactverzorgende en op zoek naar een nieuwe werkplek in een kleinschalige PG-omgeving? Of ben je een gediplomeerd Verzorgende IG en wil je graag de kans krijgen om door te groeien naar de functie van Eerst Verantwoordelijk Contactverzorgende (EVC)? Lees dan snel verder en reageer op onze vacature!

We nodigen je van harte uit om deel uit te maken van ons hechte team in de kleinschalige PG-woningen van het moderne en innovatieve Parc Glana in Geleen. Binnen ons team wordt jouw input gewaardeerd en samen zorgen we voor een veilige en warme thuisomgeving voor onze bewoners.

Wil je eerst kennismaken of een paar uur meelopen op onze afdeling? Dat kan natuurlijk! De koffie staat al klaar!

Waar kom je te werken

In onze kleinschalige woningen verblijven per woning 14 bewoners met een psychogeriatrische aandoening, waarbij huiselijkheid en een fijne woonsfeer centraal staan. Elke bewoner heeft een eigen badkamer, slaap- en woongedeelte, en maakt gebruik van de gezamenlijke woonkamer, keuken en het sanitair, net als thuis. We stimuleren onze bewoners om zo lang mogelijk hun eigen leven te leiden. Alle activiteiten en zorg sluiten dan ook aan bij hun individuele interesses en dagelijks ritme. Vanuit deze visie worden alle maaltijden dagelijks in de woonvorm zelf bereid door het verzorgend personeel, en kunnen bewoners zich vrij bewegen binnen de woonvorm en het omringende park.

Onze zorgmedewerkers worden regelmatig geschoold om hun kennis en vaardigheden te verbeteren en beter aan te sluiten op de individuele zorgbehoeften van de cliënt. Hierdoor kun jij je als Verzorgende IG verder ontwikkelen en de beste zorg verlenen.

Jouw nieuwe baan

Binnen ons hechte team van zorgcollega’s vervul jij als Verzorgende IG of Eerst Verantwoordelijk Contactverzorgende (EVC) een cruciale rol. Elke dag daagt je expertise en inzet je uit om onze bewoners de best mogelijke zorg te bieden en een warme, huiselijke sfeer te creëren. Je verleent dagelijkse zorg en draagt bij aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van onze bewoners, waarbij hun individuele wensen en behoeften altijd centraal staan. Je volgt zorgleefplannen en overlegt regelmatig met collega’s uit verschillende disciplines, zoals artsen en psychologen, om indien nodig de juiste acties te ondernemen.

Je werkt met een open, communicatieve houding, waar veel ruimte is voor eigen ideeën, creativiteit, verbeterpunten en feedback. Als teamlid en individu ben je flexibel, bewaak je je eigen grenzen en draag je positief bij aan het behalen van de teamdoelen.

Als EVC ben je daarnaast het eerste aanspreekpunt voor een aantal bewoners en hun families, evenals voor disciplines, diensten en andere betrokkenen bij het zorgproces. Je coördineert de zorg rondom deze bewoners, waarbij jouw leidinggevende kwaliteiten van onschatbare waarde zijn.

Wat neem je mee?

Je hebt een zorghart ♥ en wilt graag een stapje extra doen voor onze cliënten.

 • Je hebt minimaal het diploma Verzorgende IG (óf MDGO-VP) niveau 3 of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma. Indien je daarnaast ook een aanvullend diploma/certificaat hebt als contactverzorgende, of bereid bent deze scholing te volgen, kun je aan de slag als EVC;
 • Je hecht waarde aan huiselijkheid en gezelligheid, en draagt hier met jouw enthousiasme en persoonlijkheid positief aan bij;
 • Je bent ondernemend en bent in staat om mogelijkheden en kansen te herkennen en initiatieven te nemen om verbeteringen aan te brengen in het belang van de bewoner;
 • Je bent stressbestendig en weet rustig te blijven in snel veranderende situaties;
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en hebt de wens om je verder te ontwikkelen in je vak. Daarnaast ben je flexibel, communicatief sterk en sociaal vaardig. Naast het contact met cliënten heb je regelmatig contact met familieleden en mantelzorgers.

Wat krijg je van ons?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • De uren per week zijn bespreekbaar. Er wordt gewerkt in dag- en onregelmatigheidsdiensten;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
 • Een bruto maandsalaris volgens CAO Ziekenhuizen.
  • Verzorgende IG, FWG 35 (minimaal €2.429,- bruto per maand en maximaal €3.440,- bruto per maand op basis van 36 uur per week)
  • EVC’er, FWG 40 (minimaal €2.541,- bruto per maand en maximaal €3.658,- bruto per maand op basis van 36 uur per week);
 • Ook jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil! Door ons brede scala aan zorg zijn er volop kansen om jezelf te blijven uitdagen. Neem zelf de regie met je persoonlijke ontwikkelingsplan, ga in gesprek met onze loopbaanadviseurs of maak gebruik van de diverse mogelijkheden die de organisatie je te bieden heeft, denk bijvoorbeeld aan (verkorte) opleidingen, een werkbegeleiderscursus, palliatieve training, klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON;
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis);
 • Naar keuze deelname aan de personeelsverzekering met korting op allerlei leuke uitjes, vakanties en interessante workshops en cursussen.

Interesse?

Wil je meer informatie of heb je wellicht nog een vraag? Neem dan tijdens kantooruren contact op met Unitmanager Joëlla Pernot via whatsapp of telefonisch op 06-33046606.

Meer weten?

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd (kosten worden door Zuyderland vergoed).

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld