Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG Extramurale Zorg in Echt Zuyderland Zorgcentra

Dienstverband

maximaal 32 uur per week (exact aantal uur bespreekbaar)

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Echt

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Welke gedreven en creatieve verzorgende IG komt ons enthousiaste team versterken? Je levert de bewoners van onze aanleunwoningen of onze cliënten in de wijk zorg die is afgestemd op de persoonlijke situatie van de cliënt.

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG Extramurale zorg ondersteun je bij de persoonlijke verzorging van cliënten die zelfstandig wonen, maar wel behoefte hebben aan zorg. Zij ontvangen geplande zorg maar kunnen tevens via alarmering een oproep doen. Een manier van zorg verlenen die we zo dicht mogelijk bij de cliënt organiseren, in de geclusterde woonvormen (aanleunwoningen die op loopafstand liggen van onze zorgcentra) of bij de mensen thuis.

Je ziet het als een uitdaging om samen met het team continu op zoek te gaan naar mogelijkheden om de beste kwaliteit van zorg te leveren aan onze cliënten. Je anticipeert op en staat open voor verandering.

Wie ben jij? 

  • Je bent een vakkundige verzorgende IG en je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma.
  • Ervaring in de Thuiszorg of in de Extramurale Zorg is een pré.
  • Van belang is dat je jezelf kunt inleven in de cliënt, zorgt voor een persoonlijke en professionele benadering, gecombineerd met warmte en aandacht.
  • Je houdt van eerlijke en open communicatie.
  • Je bent enthousiast, creatief en innovatief.

Wat bieden wij? 

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • De arbeidsduur per week is in overleg bespreekbaar en bedraagt maximaal 28 uur per week. We vinden het belangrijk dat werk en privé goed gecombineerd kunnen worden.
  • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen in FWG 35.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
  • Binnen onze organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen, zoals: verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4; werkbegeleiderscursus; palliatieve training; klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties); verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo en Arbo); mogelijkheid om symposium te bezoeken.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Recruiter Nathalie Herben (n.herben@zuyderland.nl of 06-82853197).

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.