Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG extramurale zorg Sittard (géén nachtdiensten) Zuyderland Zorgcentra

Dienstverband

16-24 uur per week (uren in overleg bespreekbaar)

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Sittard Sittard Sittard

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Ben jij als Verzorgende IG op zoek naar een verantwoordelijke functie, waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt? Dan verwelkomen we je graag binnen ons extramurale zorgteam Sittard.

Werken binnen ons extramurale zorgteam betekent:

 • Werken in een “warme” en collegiale omgeving;
 • Veel uitdaging en afwisseling;
 • Veel zelfstandigheid in handelen;
 • Goede werk-privébalans (dicht bij huis en de mogelijkheid om zowel ochtend- als avonddiensten te werken of alleen avonddiensten).

We zoeken op dit moment meerdere nieuwe collega's

16-24 uur per week (vaste avonddienst is bespreekbaar)

Je wordt in onderling overleg (op basis van je wensen en behoeftes) gekoppeld aan een vast zorgteam waarbij je incidenteel je collega’s van de andere zorgteams ondersteunt.

Wat ga je doen?

Iedere werkdag start je gezamenlijk op met je collega’s van je zorgteam. Je gaat vervolgens zelfstandig aan de slag en levert zorg die is afgestemd op de persoonlijke situatie van de cliënt. Waar nodig draag je zorg voor de communicatie met verschillende disciplines zoals o.a. (wijk)verpleegkundigen, huisartsen en psychologen. Iedere werkdag wordt wederom afgesloten in teamverband.

Je ondersteunt bij de persoonlijke verzorging van cliënten die zelfstandig wonen maar wel behoefte hebben aan zorg. Zij ontvangen geplande zorg maar kunnen tevens middels alarmering een oproep doen. Een manier van zorg verlenen die we zo dicht mogelijk bij de cliënt organiseren, in de geclusterde woonvormen (aanleunwoningen die op loopafstand liggen van onze zorgcentra). Je zoekt hierbij continu samen het met je collega’s naar mogelijkheden om de beste kwaliteit van zorg te leveren. Tussendoor kan er dan ook altijd een beroep worden gedaan op de expertise van collega’s binnen het team.

Wie ben jij?

 • Verzorgende IG: je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma.
 • Ervaring in de Thuiszorg of in de Extramurale Zorg is een pré.
 • Je bent in staat om jezelf goed in te leven in de cliënt en zorgt daarbij voor een persoonlijke en professionele benadering, gecombineerd met warmte en aandacht.
 • Je houdt van eerlijke en open communicatie.
 • Je bent flexibel ingesteld en in staat om goed in te spelen op onverwachte situaties.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Contracturen: 16-24 uur per week.
 • Zowel werken in wisselende diensten (tussen 7.00 uur en 23.00 uur) als alleen avonddiensten is mogelijk.
 • Wij stellen een leenfiets ter beschikking die je kunt gebruiken tijdens je werktijd (vanuit de teampost zijn alle cliënten goed per fiets of te voet bereikbaar).
 • Je werkrooster is ruim van te voren bekend (3 maanden).
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Het salaris is ingedeeld volgens CAO ziekenhuizen in FWG 35 (minimaal €2.028 bruto per maand en maximaal €2.972 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Binnen onze organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen, zoals: verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4; werkbegeleiderscursus; palliatieve training; klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijv. omgaan met familiekwesties); verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijv. mondzorg, HKM, ergo, Arbo); mogelijkheid om symposium te bezoeken. 

Interesse?

Is jouw interesse gewekt en ontvang je graag meer informatie? Of wil je gebruik maken van de mogelijkheid om een dagdeel mee te lopen? Neem dan contact op met Ine Aussems (Unitmanager) via telefoonnummer 06-30068005.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt. 

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.