Vivantes zoekt een

Verzorgende IG, flexibel werken

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
We weten allemaal dat jouw werk er echt toe doet. Want jíj zorgt voor een glimlach op ieders gezicht. Op dat van jouw collega's. Maar belangrijker, op dat van de eenzame ouderen. En of je dit enkel doet tijdens ochtenddiensten, avonddiensten of alleen lange diensten. Alles is bespreekbaar bij Vivantes! Kom jij bij ons het verschil maken?

Zo ziet de functie eruit:
Jouw kennis en ervaring zet je in om mee te bouwen aan persoonsgerichte zorg, aan de hand van een persoonlijk zorgplan. Dagelijks bied jij cliënten de nodige begeleiding en verzorging en maak jij hun dag net weer ietsje beter. Stap voor stap wordt er vooruitgang geboekt. Natuurlijk kijk je ook naar de actuele gezondheidscondities van de cliënt en schrijf je op wat je observeert en/of signaleert door te rapporteren. Dit kan betrekking hebben op zowel de fysieke als mentale gesteldheid. Ook voer jij een aantal verpleegtechnische handelingen uit en behoort het wassen, eten geven en aankleden van de cliënt ook tot jouw takenpakket.

Sta jij het liefst op een PG of somatische afdeling? Of werk je het liefst zelfstandig en zie je jezelf in één van onze zorgwoningen werken waar je altijd kunt terugvallen op een collega? Samen kijken we naar een locatie die het best bij je past.

Waarom dit jouw nieuwe baan wordt?
 • Omdat je een mooie bijdrage kan leveren aan de persoonsgerichte zorg.
 • Vivantes heeft negen locaties met allemaal hun eigen sfeer. En afhankelijk van jouw beschikbaarheid kijken we samen welke locatie jouw voorkeur heeft.
 • Jouw beschikbaarheid matchen wij bij een team. Werk jij graag avonddiensten? Dan kijken wij naar een collega in het team die graag ochtenddiensten werkt. Zo matchen wij jouw beschikbaarheid in een team.
 • Het aantal contracturen is bespreekbaar, hier kunnen wij flexibel mee omgaan.
 • Maandelijks krijg je een aantrekkelijk brutosalaris van minimaal € 1.960,02 en maximaal € 2.845,21 volgens cao VVT, ingedeeld in FWG 35 (o.b.v. 36 uur).
 • Aanvullend met een eindejaarsuitkering.
 • Je kunt genieten van 29 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband).
 • Er is voldoende ruimte om je verder te ontwikkelen door deelneming aan verschillende trainingen en opleidingen.
Wat neem je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG (niveau 3).
 • Je bent bevoegd en bekwaam in het verrichten van verpleegtechnische handelingen.
 • Je kunt een geldige VOG voorleggen.
 • Je bent flexibel ingesteld en kunt goed ad hoc schakelen, bijvoorbeeld door extra diensten over te nemen van uitgevallen collega's.
 • Je bent betrokken en benaderbaar, waardoor zowel je collega's als de bewoners zich op hun gemak voelen bij je.
Keuze gemaakt?
Herken jij je in deze vacature? Laat dan meteen van je horen! De eerste kennismaking wordt verzorgd door Rob Hounjet en Berit Varekamp van Farrow + Dutch. Vervolgens maak je kennis met de locatiemanager van de betreffende locatie en een (toekomstige) collega. Twijfel je en wil je eens sfeer komen proeven? Dan is een dagdeel meelopen zo geregeld!

Wil je meer info? Bel, mail of app naar onze collega:

berit@farrow.nl
+ 31 (0) 628 334 336