Proteion zoekt een

Verzorgende (IG) Gennep - Ottersum - Milsbeek

Dienstverband

18-28

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Horn Horn Gennep

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Haal jij je werkplezier uit het contact met je cliënt, creëer jij graag bijzondere momenten en doe je dit graag samen met de cliënt en collega’s? Dan pas jij bij Proteion.

Welke uitdaging ga je aan?

De thuiszorg teams in Gennep en Ottersum/Milsbeek gaan uitbreiden vanwege de zorg die we gaan leveren in 'Het Hoenderpark'. Deze woningen vormen de basis om thuiszorg te leveren dichtbij de cliënten, omdat ze geclusterd wonen en een zorgbehoefte hebben.

Jij bezoekt cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving om ze te verzorgen en begeleiden. Samen met je collega’s zorg jij ervoor dat cliënten thuis kunnen blijven genieten van bijzondere momenten. Het verschilt per cliënt wat nodig is: van dagelijkse verzorging, medicijnen verstrekken tot verpleegtechnische handelingen. Jij leert de cliënt kennen en bouwt een band op, je luistert en geeft aandacht. Al snel kun jij inschatten wat de cliënt nodig heeft. Samen met de cliënt beslis je hierover een zoek je naar oplossingen. Ook als deze niet voor de hand liggen.

Dit alles doe je niet alleen maar samen. Samen met je cliënt, samen met je collega’s, samen met de familie en samen met andere zorgverleners. Jij bent aanspreekpunt en hebt een signalerende functie. Waar nodig schakel je hulp in.

Daarom pas jij bij Proteion

Jij haalt je werkplezier uit het één-op-één contact met je cliënten. Je werkt graag met een oudere doelgroep en weet hoe jij momenten gewoon bijzonder kunt maken. Je doet je werk op een respectvolle manier en laat de cliënt centraal staan. Daarnaast ben je communicatief vaardig en kun je goed zelfstandig werken. Creativiteit komt zeker van pas, elke situatie vraagt weer om een andere aanpak, iedere cliënt is anders. Jouw doel is om die lach op ieders gezicht te toveren.

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Dan komen wij graag met je in contact. Ook als je nog weinig ervaring hebt maar de thuiszorg je wel aanspreekt drinken we graag een kop koffie of thee met je. Samen ontdekken we of deze functie bij je past.  


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 35 (verzorgende) met een maximum van €2.937,68 of FWG 40 (verzorgende IG) met een maximum van €3.159,64. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  


Jouw team
Het team in de wijk Gennep-Ottersum-Milsbeek bestaat uit een 1e wijkverpleegkundige, verzorgenden (IG) en verpleegkundigen. Samen met dit fijne team zorg jij dat cliënten goed verzorgd worden en bijzondere momenten thuis kunnen beleven. Iedereen heeft zijn of haar eigen talent en zo proberen we in het team de aandachtsgebieden ook te verdelen. Je kunt binnen het team altijd terecht voor vragen, om even te sparren of om je hart te luchten. Maar laten we de gezelligheid ook zeker niet vergeten. Bijzondere momenten creëer je samen.


'Jij zorgt ervoor dat de cliënt langer thuis kan blijven genieten van de bijzondere momenten.' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion