De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG Geriatrische Revalidatie (GRZ) Beukenhof Venray

Dienstverband

1 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venray

Werkvelden

Thuiszorg
Revalideren is leren en dat weet jij als geen ander. Laat jij de cliënt het zoveel mogelijk zelf doen, maar ben je er als hij of zij je nodig heeft? Krijg je er energie van om cliënten uit te zwaaien wanneer ze het weer zelf thuis kunnen? Dan is werken in ons Beukenhof iets voor jou!

Wat ga je doen?
Beukenhof is een afdeling voor geriatrische revalidatie van De Zorggroep, gevestigd in VieCuri Medisch Centrum in Venray. De revalidatiezorg is specifiek gericht op ouderen die moeten herstellen van bijvoorbeeld een operatie of beroerte. Het verblijf bij Beukenhof is tijdelijk, totdat de client weer voldoende hersteld is om vervolgens thuis zo zelfstandig mogelijk te kunnen wonen en leven. Op de afdeling kunnen 23 cliënten revalideren. Om de cliënten de best mogelijke revalidatiezorg aan te bieden wordt er in een multidisciplinair team samen gewerkt.

Als verzorgende IG zet jij je in voor het herstel van de cliënten zodat zij uiteindelijk weer thuis zelfstandig kunnen leven. Vaak zijn het alledaagse zaken die de cliënten tijdens hun revalidatie opnieuw moeten leren, zoals lopen of praten. Jij bent als verzorgende IG actief motiverend en stimulerend in het dagelijks revalidatieproces en voert waar nodig verpleegtechnische handelingen uit. Je werkt in een multidisciplinair team, en werkt dus geregeld samen met collega's zoals fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, diëtisten en psychologen. Zo kun je van elkaar leren en de cliënt het beste revalidatietraject bieden!

Je:
  • helpt met de ADL-zorg
  • draagt zorg voor de medicatie, injecteren, wondzorg en overige verpleegtechnische handelingen
  • bent onderdeel van een multidisciplinair team

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een maximaal salaris van €2937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Je kunt direct van start in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je boven op je salaris een:
  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt. Hierin maak je samen met je collega's de juiste keuzes.

Je bent een:
  • gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
  • goede luisteraar, ook als het even niet uitkomt
  • kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega's
Heb jij een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan!

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij Beukenhof. Onze recruiter Annelies Waasdorp vertelt je graag meer over het werk van een verzorgende IG bij Beukenhof en is te bereiken via Annelies.waasdorp@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.