Land van Horne zoekt een

Verzorgende IG Geriatrische revalidatie zorg (GRZ)

Dienstverband

Gemiddeld 24 tot 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega in de functie van

VERZORGENDE IG GERIATRISCHE REVALIDATIE ZORG (GRZ)

Gemiddeld 24 tot 32 uur per week

Op de afdeling Geriatrische revalidatie zorg (GRZ) zijn we op zoek naar een collega die ons team komt versterken als Verzorgende IG.

Werken op de GRZ-afdeling vraagt echt iets anders van het verplegend en verzorgend personeel dan werken in de woonzorglocaties. Gemiddeld verblijven er 56 revalidanten met een grote variatie aan klinische ziektebeelden. Zij verblijven er gemiddeld 6 weken.

Wij zoeken collega's:
- Waarvan het hart sneller gaat kloppen als het gaat om werken in de mooie wereld die revalidatie heet
- die multidisciplinair werken in het DNA hebben zitten
- die houden van een uitdaging
- die de doelen van de revalidant respecteren
- die raad weten met wisselende revalidatievraagstukken
- die het hart op de juiste plaats hebben
- die lerend werken en werkend leren

Wat breng je mee?
We zijn op zoek naar een gediplomeerde IG-er met een stevige persoonlijkheid, die in staat is daadkrachtig op te treden en oplossingsgericht te werk gaat. Een collega die zijn/haar verpleegtechnische vaardigheden op orde heeft en deze complexe zorghandelingen goed weet uit te voeren. Uiteraard kun je rekenen op een gedegen inwerkperiode. Op deze manier wordt je bekend gemaakt met het GRZ-proces en ga je goed voorbereid van start.

Ons aanbod?
Wij bieden in elk geval een interessante functie én een mooie beloning. Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 35. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. Daarnaast bieden we een goed scholingsaanbod en kom je te werken in een prettig team waar kwaliteit en samenwerken hoog in vaandel staat. Je krijgt een arbeidsovereenkomst aangeboden voor onbepaalde tijd. De arbeidsduur voor verzorgende IG bedraagt 24 tot 32 uur gemiddeld per week en wordt in overleg met jou vastgesteld.
Verder willen we je graag uitnodiging om een dag mee te lopen na wederzijdse enthousiasme tijdens het gesprek om duidelijker beeld te krijgen van de specifieke geriatrische revalidatie zorg.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je altijd, geheel vrijblijvend, contact opnemen met teamleider Cindy Stienen. Dit kan telefonisch of via Whatsapp T: 06 42648140 of via de mail E: c.de.graaf@landvanhorne.nl. Zij vertelt je graag meer over de specifieke kenmerken van het werken binnen de GRZ-afdeling.

Direct solliciteren?
Past de functie helemaal bij jou? Solliciteer dan direct via de button "solliciteer direct".