De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, Geronto-Psychiatrie, Camillus, Roermond

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Overige, Ouderenzorg

Word jij die inspirerende collega in het vernieuwde team Camillus?

Bij de doelgroep geronto-psychiatrische cliënten is er sprake van een psychogeriatrische indicatie in combinatie met chronische psychische problematiek. Het dementieel beeld en ernstig onbegrepen gedrag staat meer op de voorgrond. De chronische psychische problematiek staat meer op de achtergrond. Deze doelgroep heeft meer dan voorheen behoefte aan prikkels uit de omgeving. Bovendien sluit de behoefte aan over- en onder prikkeling aan bij de desbetreffende bewoner.  Mede daarom krijgt Camillus een geheel nieuwe look, een belevingsgerichte uitstraling, een verfrissende werkomgeving.

Wat verwachten wij van jou?
In de opbouw naar het nieuwe team zoeken wij Verzorgende IG die willen leren van en met elkaar en kunnen reflecteren. Jij bent de persoon die nieuwe ideeën inbrengt en kritisch kan en durft te kijken naar gangbare werkwijzen. Je wilt kennis en expertise delen. Wil jij in je werk experimenteren met nieuwe of andere inzichten en weet je van aanpakken, waarbij je eigen normen en waarden rondom goede zorg ter discussie durft te stellen en herzien? Dan ben jij diegene die samen met ons op zoek gaat naar de optimale zorg voor deze doelgroep bewoners.Je moet dus stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen.

Affiniteit met deze specifieke doelgroep van geronto-psychiatrische bewoners is noodzakelijk. Je hebt kennis van en ervaring met psychiatrische en psycho-geriatrische ziektebeelden en onbegrepen gedrag of wilt deze kennis en ervaring opdoen. Je bent bereid om belevingsgericht te werken en af te stemmen wat voor de bewoner, die jij als medewerker goed kent, de juiste zorg is.

Je durft te leren en deelt onderling kennis en expertise binnen het team. Feedback geven en nemen is hier onderdeel van. Je bent een organisator en teamplayer, waarbij zelfstandigheid flexibiliteit en geduld van je verwacht worden. Daarbij werk je intensief samen met je collega’s waarbij een goede onderlinge communicatie belangrijk is.

Verder: 
- ben je minimaal in het bezit van het diploma verzorgende IG (niveau 3);
- heb je verantwoordelijkheidsgevoel;
- heb je inlevingsvermogen;
- ben je een kwaliteitsbevorderaar;
- ben je een gezondheidsbevorderaar.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een maximaal salaris van €2762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je kunt direct van start in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris
·         een eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven? Wil je meer informatie over de functie of over de organisatie, neem dan contact op met onze recruitment medewerker Evelien Smeets via werkenbij@dezorggroep.nl

Interesse in andere mogelijkheden binnen De Zorggroep?
Staar je niet blind op één functie. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen of aan de slag wilt als zorgondersteuner. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
Als een van de grootste zorginstellingen van Limburg heeft De Zorggroep een groot aantal kleinschalige zorglocaties, elk met zijn eigen karakter en specialisaties. Bij De Zorggroep staat de mens centraal en dat geldt ook voor de medewerkers. Wij bieden jou optimale ondersteuning bij je werk. Door de modernste systemen, methoden en technieken te gebruiken maar ook door je alle ruimte te bieden je verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Daar kun jij op vertrouwen.