De Zorggroep zoekt een

Verzorgende (IG) Gerontopsychiatrie Camillus

Dienstverband

0 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Thuiszorg
Hou je van een uitdaging en denk je graag out of the box? Beschik je over een gezonde dosis humor en ben je een persoon die stevig in zijn/ haar schoenen staat? Kom eens langs en ervaar!

Wat ga je doen?
Op het terrein van voormalig verpleeghuis Camillus liggen twee groepswoningen voor in totaal 20 mensen met een lichamelijke aandoening in combinatie met psychische problematiek (geen dementie). In de groepswoningen gerontopsychiatrie heeft elke bewoner een eigen slaapkamer en badkamer. Er is een grote, gezamenlijke huiskamer met open keuken. De begeleiding in de woning en de benadering door de medewerkers kenmerkt zich door rust, veiligheid en structuur. Naast deze woningen is een theehuis met daarin een atelier, waar de bewoners gebruik van kunnen maken.

Als Verzorgende (IG) verricht je, op basis van het individuele zorgplan, alle voorkomende verzorgende taken. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan het lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden van de cliënten. Je signaleert veranderingen in de (zorg)behoefte van cliënten en stimuleert hen tot zelfredzaamheid. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woon-werkomgeving, mede door het bieden van structuur en rust. Ook krijg je te maken met veel verschillende situaties. Je moet dus stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Toch is het goed om te weten dat je deel uitmaakt van een team waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.

De groepswoning is een open setting waarbij naast psychiatrische problematiek de somatische en sociale problematiek een voorname rol spelen. Ook welzijn en dagbesteding speelt een belangrijke rol binnen de gerontopsychiatrie. Denk hierbij aan: Samen lunchen met de bewoner, samen naar de bioscoop of zelfs samen op vakantie!

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Uren in overleg. Wil je jezelf verder ontwikkelen?

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
 • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
 • Focus op positieve gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
 • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
 • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
 • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Verzorgende (IG) Gerontopsychiatrie, Camillus?
Een collega die houd van een uitdaging, die out of the box denkt, beschikt over een gezonde dosis humor maar die ook stevig in zijn/ haar schoenen staat en zelf verantwoordelijkheid kan en durft te nemen. Affiniteit, kennis en ervaring met en voor onze doelgroep is niet noodzakelijk maar een prettige bijkomstigheid.

Je bent:
 • bereid om je verder te ontwikkelen
 • bereid vraaggericht te werken
 • in staat tot relativeren en reflecteren
 • flexibel inzetbaar
 • in staat methodisch te werken en teamleden te coachen en te begeleiden
Verder:
 • ben je in het bezit van het diploma Verzorgende (IG), Verzorgende IG/MMZ,
 • heb je sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met collega's, bewoners en hun relaties.

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje! Onze recruiters Evelien Smeets & Karin Ronckers vertellen je graag meer over het werk van een verzorgende (IG). Wij zijn te bereiken via evelien.smeets@dezorggroep.nl of karin.ronckers@dezorggroep.nl

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.