De Zorggroep zoekt een

Verzorgende (IG) Groene Kruis Thuiszorg regio Horst – Venray – Bergen – Well

Dienstverband

1 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Horst aan de Maas

Werkvelden

Thuiszorg
De term zegt het eigenlijk al, als verzorgende IG in de thuiszorg lever jij zorg aan cliënten die nog thuis wonen. Dat betekent dat je op bezoek bent bij je cliënt, je levert 1-op-1 zorg: dat maakt het heel persoonlijk! Je levert niet alleen alle voorkomende zorg en verpleegtechnische handelingen, maar geeft bijvoorbeeld ook uitleg en informatie over medicijngebruik. Verder ben je een belangrijke schakel in de contacten met familie en andere zorgprofessionals. Doordat cliënten steeds langer thuis blijven wonen zijn de casussen soms complex en is je verantwoordelijkheid hoog. Gelukkig kun je altijd terugvallen op de kennis en kunde van je collega's. Zo blijf je altijd nieuwe dingen leren!

Je komt terecht in een klein en persoonlijk team in de regio Venlo e.o. waar ontwikkeling en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een goede werksfeer is belangrijk, daarom worden er ook geregeld overleggen en teamuitjes ingepland. Zijn er zaken die beter kunnen? Dan staat de teamcoach jullie bij met raad en daad. Je collega's kijken uit naar je komst!

Hoe zorgen wij voor jou?
Als verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.845,21 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je kunt direct van start in een dienstverband voor onbepaalde tijd en het aantal uur dat je gaat werken is bespreekbaar.

Als Verzorgende (niveau 3) schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 30 met een maximaal salaris van €2717,16 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Als Coördinator van Zorg en Diensten schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 40 met een maximaal salaris van €3159,64 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Wil je jezelf graag verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus. Ook is het mogelijk om aan de slag te gaan in de functie van coördinator van zorg en diensten of hierin opgeleid te worden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van Groene Kruis Thuiszorg is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Wat maakt jou de juiste Verzorgende (IG)?
Jij neemt kordaat beslissingen en bent een graag gezien gezicht in de wijk. Je werkt vaak zelfstandig en weet dat iedere cliënt en zorgvraag weer anders is. Indien nodig, kun je goed improviseren en je geniet van het persoonlijke een-op-een contact bij mensen thuis. Je kunt goed luisteren en vindt het leuk om van de ene naar de andere cliënt te reizen. Persoonlijk contact en dynamiek, daar krijg jij energie van!

Verder belangrijk:
  • je bent gediplomeerd verzorgende IG
  • je bent in het bezit van een rijbewijs, een eigen auto is een pré
  • voor externe kandidaten ontvangen we bij indiensttreding graag een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Enthousiast geworden?
Leuk! Dan leren we je graag kennen. Solliciteer direct op de vacature en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om te zien welk team het beste past bij jouw wensen en ambities.

Wil je eerst meer informatie of vrijblijvend een dagje meelopen bij één van de teams in de regio Venlo e.o.? Onze recruiter Marije van Delft vertelt je graag meer over het werk van een verzorgende (IG) in de thuiszorg en is te bereiken via Marije.van.delft@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.