De Zorggroep zoekt een

Verzorgende (IG) Groene Kruis Thuiszorg Regio Roermond - Roerdalen - Maasgouw - Echt

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Echt Maasbracht Herkenbosch Roermond

Werkvelden

Thuiszorg

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat heb ik geweten. Val ik met een volle wasmand van de trap. Nou, dan ben je goed gehandicapt. Zeker met drie kleintjes. Mijn moeder heeft me geweldig geholpen met wassen en koken, terwijl Gerda van Groene Kruis Thuiszorg twee weken lang mijn wond kwam verzorgen.”- Hetty Simons (34)Met de ondersteuning van een zorgprofessional van Groene Kruis Thuiszorg lukt het wel. Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?

De teams in de regio Roermond - Roerdalen - Maasgouw - Echt kijken uit naar je komst! Op dit moment hebben we verschillende mogelijkheden voor verzorgenden (IG) in deze regio bij teams van Roermond tot Posterholt, en van Echt naar Maasbracht. Interesse in werken bij De Zorggroep? We leren je graag kennen. Wij kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen, en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal!

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben zodat zij hun zelfstandigheid bewaren. Als verzorgende (IG) in de regio  Roermond - Roerdalen - Maasgouw - Echt help je cliënten van Groene Kruis thuiszorg met uiteenlopende zorgbehoeften. Vind je het leuk om stagiaires te begeleiden of wil je de rol van Coördinator van Zorg en Diensten (CoZoDi)? Er is van alles mogelijk!
Je:
·         helpt met wassen en aankleden
·         verricht verpleegtechnische handelingen
·         biedt mentale en emotionele ondersteuning 

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Je bent een vertrouwd en graag gezien gezicht voor je cliënten. Je neemt kordate beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact bij mensen thuis. En van hot naar her reizen? Je vindt het heerlijk om onderweg te zijn.

 Je bent:
·         gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
·         in bezit van je rijbewijs en bij voorkeur beschik je over een eigen auto
·         een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Je kunt direct van start in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten van Groene Kruis Thuiszorg is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
·         een eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Informatie    
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Onze recruitment medewerker Evelien Smeets vertelt je graag meer over het werk van een verzorgende IG en is te bereiken via werkenbij@dezorggroep.nl.  

De Zorggroep
Als een van de grootste zorginstellingen van Limburg heeft De Zorggroep een groot aantal kleinschalige zorglocaties, elk met zijn eigen karakter en specialisaties. Bij De Zorggroep staat de mens centraal en dat geldt ook voor de medewerkers. Wij bieden jou optimale ondersteuning bij je werk. Door de modernste systemen, methoden en technieken te gebruiken maar ook door je alle ruimte te bieden je verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Daar kun jij op vertrouwen.


Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.