De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, Groepswoning Crescendo 120, Venlo

Dienstverband

28

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ouderenzorg

Vind jij het fijn om flexibel te zijn. Dan zoeken we jouw voor onze PG woongroepen, een flexibele Verzorgende IG die van afwisseling houdt!
In Crescendo in Venlo bevinden zich vijf groepswoningen en 42 zorgappartementen van De Zorggroep. De appartementen zijn voor mensen die verzorging en verpleging nodig hebben en in de groepswoningen wordt zorg verleend aan mensen met dementie. Crescendo is in de wijk Maaswaard gebouwd, aan de rand van het centrum van Venlo.

Functie-inhoud

Als verzorgende IG binnen de woongroepen van Crescendo help je cliënten die een zorgbehoefte hebben. Je werkzaamheden variëren van wassen en aankleden, het toedienen van medicijnen of het verzorgen van wonden tot het geestelijk begeleiden van mensen. Kortom: een baan met veel afwisseling. Je werkt vaak alleen en elke situatie is weer anders. Daarom is goed om te weten dat er een heel team achter je staat waar je op kunt terugvallen als dat nodig is. Je zal werkzaam zijn op meerdere woongroepen binnen Crescendo.

Wij vragen

  • Zelfstandigheid
  • Flexibiliteit en geduld.
  • Samenwerking in teamverband
  • Grenzen aangeven en bewaken
  • Goede communicatieve eigenschappen- Bereidheid tot vraaggericht werken
  • Goede sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met bewoners, familie en collega’s.
  • Diploma Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
  • Openstaan en bijdrage leveren aan de op allerlei gebieden veranderende zorg- en dienstverlening
  • Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd, met een contractomvang van gemiddeld 28 uur per week. Aanvang: Zo spoedig mogelijk.
Als Verzorgende IG word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Daarnaast kent De Zorggroep een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma.

Informatie

Wil je een dagje meelopen om sfeer te proeven of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Anne-Marie Schreurs
Email: Anne-Marie.Schreurs@dezorggroep.nl
Tel : 06-18847659

Wil je meer informatie over de organisatie neem dan contact op met Karin Ronckers, HR-medewerker Instroom & Ontwikkeling, via telefoonnummer 06-10625351.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.