De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG GRZ (vaste nachtdiensten)

Dienstverband

20 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Revalideren is leren en dat weet jij als geen ander. Laat jij de cliënt zoveel mogelijk zelf doen? Maar ben je er als hij of zij je nodig heeft? Krijg je er energie van om cliënten uit te zwaaien wanneer ze het weer zelf thuis kunnen?

Wat ga je doen?
Binnen revalidatiecentrum Solidus kunnen cliënten terecht voor geriatrische revalidatiezorg. Deze zorg en behandeling is specifiek gericht op ouderen die moeten herstellen van bijvoorbeeld een operatie of beroerte. In Solidus verblijven de cliënten tijdelijk. Als verzorgende IG zet jij je in voor het herstel van de cliënten zodat zij uiteindelijk weer thuis zelfstandig kunnen leven. Vaak zijn het alledaagse zaken die de cliënten tijdens hun revalidatie opnieuw moeten leren, zoals lopen of praten. Jij bent als verzorgende IG actief motiverend en stimulerend in het dagelijks revalidatieproces en voert waar nodig verpleegtechnische handelingen uit. Je werkt in een multidisciplinair team, en werkt dus geregeld samen met collega's zoals fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, diëtisten en psychologen. Zo kun je van elkaar leren en de cliënt het beste revalidatietraject bieden!

Je:
  • helpt met de ADL-zorg
  • draagt zorg voor de medicatie, injecteren, wondzorg en overige verpleegtechnische handelingen
  • bent onderdeel van een multidisciplinair team
Hoe zorgen wij voor jou?
Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal.

Als verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal €2.937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Als Verzorgende C (niveau 3) word je ingeschaald in FWG 30 en kun je rekenen op een maximaal salaris van €2.717,16 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op positieve gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt. Hierin maak je samen met je collega's de juiste keuzes.

Je bent een:
  • Gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
  • Goede luisteraar, ook als het even niet uitkomt
  • kKi in de omgang met cliënten, hun familie en je collega's
Heb jij een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan!

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij Solidus. Onze recruiter Sharel Driessen vertelt je graag meer over het werk van een Verzorgende IG bij Solidus en is te bereiken via Sharel.Driessen@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.