MeanderGroep zoekt een

Verzorgende IG Hambos leerafdeling met doorgroeimogelijkheden

Dienstverband

24-32 uur in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Ouderenzorg

Zorg- en revalidatiecentrum Hambos is een gespecialiseerd centrum voor mensen met lichamelijke beperkingen en biedt plaats aan 178 bewoners. Het bieden van verzorging, verpleging en behandeling aan zieken en ouderen staat centraal.

Locatie Hambos heeft op de 4e en 5e etage bewoners met een chronisch lichamelijk ziekte die wij een thuis bieden. Daarnaast is dit de leerafdeling van Zorg- en revalidatiecentrum Hambos waarbij het begeleiden van studenten mede centraal staat.

Wij gaan altijd uit van de eigen kracht van onze bewoners. We streven ernaar dat zij zolang mogelijk de regie over hun eigen leven houden. Anders kijken, anders denken en anders doen wordt op onze afdeling gestimuleerd en gewaardeerd! Dat maakt dat we ook een beroep doen op jouw kracht als medewerker. Leef- en werkplezier gaan zo hand in hand.

Kijk hier voor meer informatie over Zorg- en revalidatiecentrum Hambos.

Wil je een beter beeld krijgen van de afdeling, bekijk dan onze vlogs!

Vlog 1 | Vlog 2

Wij vragen

Wij zijn op zoek naar een Verzorgende IG die het opleiden van studenten als een uitdaging ziet naast de reguliere werkzaamheden. Je bent enthousiast, hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en stelt de mens centraal; zowel de bewoners, de student als je collega’s. Daarnaast ben je gastvrij en stel je het belang van de bewoner altijd voorop.

Je hebt een diploma Verzorgende IG. Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) in. De kosten van de VOG worden vergoed door MeanderGroep.

Wij bieden

  • Mogelijkheden om verder geschoold te worden en door te groeien binnen de organisatie. Een concreet voorbeeld is doorgroei van Verzorgende IG naar MBO verpleegkundige en/of doorgroeimogelijkheden naar een coördinerende rol. Daarnaast is de afdeling in ontwikkeling en zijn er diverse aandachtsvelden binnen de Leerafdeling waar je meer diepgang in je beroep kunt vinden. Je ontvangt een dienstverband voor onbepaalde tijd. 
  • De functie van Verzorgende IG wordt op waarde geschat en ten volle benut. Je wordt uitgedaagd in je functie en krijgt diverse verantwoordelijkheden passende bij de functie. 
  • MeanderGroep staat bekend om haar ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 
  • Salarisinschaling is conform cao VVT, FWG 40 (maximaal € 2971,05 bruto per maand) bij een fulltime dienstverband.  

NB. In deze functie is momenteel het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen verplicht. Deze krijg je aangeleverd bij indiensttreding.

Wil je graag meer weten?

Voor meer informatie over deze leuke uitdaging mag je contact opnemen met George Penders, Manager, tel: 06 381 592 29.

Vacaturenummer 2020.366

Solliciteren?

Is deze vacature de perfecte baan voor jou? Mail je motivatie en cv naar meanderwerk@mgzl.nl.

Je kunt op deze vacature solliciteren t/m 1 januari 2022. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in overleg.