Cicero Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, Hoensbroek (24-32 uur per week)

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Ouderenzorg

Verzorgende IG, Hoensbroek (24-32 uur per week)

Wil je werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat en waar aandacht is voor professionele én persoonlijke ontwikkeling? Dan hebben we wellicht dé vacature voor jou! Voor ons volledig gerenoveerde, moderne en sfeervolle zorgcentrum Pius in Hoensbroek zijn wij op zoek naar een verzorgende IG voor 24 tot 32 uur per week.

Wat ga je doen?
Je werkt als verzorgende IG bij zorgcentrum Pius vaak zelfstandig, maar je bent wel betrokken in een zorgteam. Het zorgteam stelt een zorgplan op met betrekking tot de cliënt en voert dit ook uit. In dit plan staat bijvoorbeeld wat de doelstellingen van de cliënt zijn en welke zorg jij verleent. Dit kan bijvoorbeeld gaan om medicatie, persoonlijke verzorging en dagbesteding van de cliënt.

Als verzorgende IG voer je ook een aantal verpleegtechnische handelingen uit, zoals het geven van een injectie of het verzorgen van katheters. Ook het toedienen van medicatie of het verzorgen van wonden behoren ook tot je werkzaamheden. Als er zich veranderingen bij de cliënt voordoen, signaleer je die tijdig. Daar waar dat nodig is bied je psychosociale begeleiding. Ten slotte zie je toe op de kwaliteit van zorg en begeleid en informeer je cliënten, familie en relaties van cliënten en je verricht administratieve taken.

Wil je werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat, de medewerker cruciaal is, en waar aandacht is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling? Dan is dit de ideale functie voor jou!

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over het diploma verzorgende IG-niveau 3 of gelijkwaardig (bijvoorbeeld diploma ziekenverzorgende) en je beschikt over een erkend certificaat van Deelkwalificatie 304, verplegende elementen.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in de ouderenzorg en beschikt over een heldere en eigentijdse kijk op somatische of psychogeriatrische ouderenzorg.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je wilt je graag verder ontwikkelen in je vakgebied.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en je gaat respectvol om met cliënten, collega's en familie.
  • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden (je werkt alle diensten, zowel vroege-, late-, als nachtdiensten).

Wat bieden wij jou?
Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg in functiegroep 40 (minimaal € 2.068,21 bruto per maand en maximaal € 3.060,18 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden originele relevante diploma's gecontroleerd.

Direct solliciteren?

Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.