Proteion zoekt een

Verzorgende IG Hornerheide

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Horn

Werkvelden

Ouderenzorg

Wil jij werken in een kleinschalig zorgsetting, waarbij je kleine momenten bijzonder maakt voor mensen met dementie? Waar naast zorg voor bewoners ook aandacht is voor jou als medewerker? Dan pas je bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

In de bosrijke omgeving van Hornerheide ga jij aan de slag om bewoners met dementie een fijne tijd te bezorgen. In de kleinschalige woonvoorzieningen verzorg je bewoners, luister je naar ze en geef je ze aandacht. Je signaleert veranderingen in gedrag en draagt zorg voor de begeleiding van de bewoners. Je behandelt geplande zorgaanvragen, maar bent er ook voor de alarmeringen en deelt medicijnen uit. Bewoners betrek je zoveel mogelijk bij het reilen en zeilen van het huishouden en activiteiten, dit vinden ze fijn. Van een kleine activiteit maak jij een mooi moment.

Binnen Hornerheide kijken we zoveel mogelijk wat een bewoner wil, maar niet alleen de bewoner ook de familie is belangrijk voor ons. Elke dag is weer anders. Verzorgende IG Marielle: ‘Hoe de dag loopt is erg afhankelijk van hoe een bewoner zich voelt. Elke dag weer opnieuw ontdekken wat er aan de hand is en daar op inspelen. Je probeert elke dag weer fijn af te sluiten. Dit houdt het werk interessant’.

 

Daarom pas jij bij Proteion

Je heb een diploma als Verzorgende (IG) of behaalt dit op korte termijn. Jij staat achter persoonsgerichte en belevingsgerichte zorg en je hebt oog voor de kleine momenten. Dingen die voor anderen normaal zijn, vind jij bijzonder of maak je bijzonder. De huiselijke sfeer spreekt je aan, maar jij hangt zelf de slingers op. Samen met je collega’s, bewoners en vrijwilligers zorg jij voor een leuke tijd!

Jij wilt je graag blijven ontwikkelen. Op wel gebied is aan jou, jij durft hier ook zelf de regie in te pakken. Door het fijne team en telkens de uitdagingen aan te gaan blijf jij je werk met plezier doen.

 


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 35 met een maximum van €2937,68. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.
 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team
Je gaat aan de slag in een team van verzorgenden, verpleegkundigen, helpende en zorghulpen, aangestuurd door een teamleider. Stuk voor stuk betrokken en gezellig collega’s met ieder hun unieke eigenschappen. Er heeft een fijne sfeer en samen hebben we plezier in het werk. Humor is belangrijk, van het plezier dat collega’s onderling hebben genieten ook de bewoners! Met inwerken zal je gekoppeld worden aan 1 of 2 medewerkers, zij zullen je wegwijs maken op locatie, in het team en in de werkzaamheden. Je zult merken dat je snel opgenomen wordt in het team, mits je er uiteraard zelf iets van maakt!

 


'Familie die aangeeft dat pap of mam zich thuis voelt, daar doen we het voor.' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion