Sevagram zoekt een

Verzorgende IG in Berg en Terblijt

Dienstverband

20 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Berg en Terblijt

Werkvelden

Ouderenzorg
Verzorgende IG bij Fonterhof
Zoek je voldoening in je werk en ben je mensgericht? Dan zoeken wij jou! Kom werken op deze kleinschalige locatie waar de mens op 1 staat!

Wat ga je doen?
"Stel je eens voor: Je bent de ster van Fonterhof, een gezellig en levendig verpleeghuis in het prachtige Berg en Terblijt. Elke ochtend stap je vol energie de deur binnen, klaar om de dag te beginnen en een glimlach op de gezichten van onze bewoners te toveren. Je bent de persoon waar iedereen op rekent. Je begroet de bewoners met warmte en vriendelijkheid terwijl je hen helpt met hun persoonlijke verzorging, zoals wassen, aankleden en medicatie. Je luistert aandachtig naar hun verhalen en neemt de tijd om een praatje te maken. Voor jou is elke bewoner uniek en belangrijk.

Naast de persoonlijke verzorging, ondersteun je ook bij activiteiten. Samen met een team van toegewijde collega's organiseer je spelletjes, wandelingen en gezellige bijeenkomsten. Je zorgt ervoor dat onze bewoners zich geliefd en gewaardeerd voelen, en dat Fonterhof aanvoelt als een tweede thuis. Soms zijn er uitdagingen, maar jij bent flexibel en creatief genoeg om hiermee om te gaan. Je weet wanneer je een helpende hand moet bieden aan je collega's en samen zorgen jullie ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Kortom, als verzorgende IG op Fonterhof ben jij de persoon die het leven van onze bewoners elke dag een beetje mooier maakt. Je bent niet alleen een verzorger, maar ook een vertrouwenspersoon en een bron van vreugde. Fonterhof is jouw podium en de bewoners zijn jouw publiek waar je elke dag weer voor straalt."

Jij herkent je in het volgende:
  • Je bent gediplomeerd Verzorgende IG.
  • Je bent iemand waar het team en de bewoners op kunnen rekenen.
  • Je werkt graag zelfstandig, maar kunt ook prima je weg vinden binnen een team.
  • Het werken in wisselende diensten is voor jou geen probleem.
  • Het gevoel voor het geven van 1-op-1 aandacht zit in jouw bloed.

Wat krijg jij ervoor terug?
  • Een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren te verlengen.
  • Uren in overleg; tussen de 20 en 32 uur.
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen.
  • Salaris volgens FWG 40, cao VVT, maximaal € 3254,43.
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Zijn wij een match?
Is dit wat jij zoekt en ben jij de persoon die wij zoeken? Reageer dan snel! Heb je eerst vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Meline Schepers via meline.schepers@sevagram.nl of 06 42 19 20 24.

We kijken ernaar uit om kennis te maken met je!

(Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure.)