Zorg Groep Beek zoekt een

Verzorgende IG in de Elsresidentie

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Margraten Sittard

Werkvelden

Ouderenzorg

De zorg blijft in beweging, en ons team van collega’s en cliënten groeit, kom jij erbij om samen de beste zorg te leveren?

Functieomschrijving

Als Verzorgende IG bij Zorg Groep Beek bied je cliënten op dagelijks basis de helpende hand, een luisterend oor of een specialistisch advies. Jij weet precies wat je cliënt nodig heeft om zich gelukkig en gezond te voelen. Je bouwt een (h)echte band op, omdat wij werken met kleine teams. Hier beteken je dan ook echt iets voor onze cliënten en collega’s. Door samen te werken en van elkaar te leren worden we elke dag een beetje beter.

Zorg Groep Beek is een kleinschalige zorgorganisatie waar al ruim 14 jaar persoonlijke zorg, kwaliteit, en collegialiteit voorop staan. Wij zijn samen betrokken bij onze collega’s en cliënten. Wij bieden thuiszorg aan in de Westelijke Mijnstreek, en daarnaast kleinschalig wonen voor mensen met alzheimer, of andere vormen van dementie in de Elsresidentie Sittard en Margraten.
Wil jij als verzorgende IG graag ons team komen versterken? Kom dan de sfeer proeven en overtuig jezelf! Wij zoeken collega’s die de volgende stap willen zetten in een groeiende en dynamische werkomgeving waar jij centraal staat met onze collega’s en cliënten.

Wij vragen

Een verzorgende IG die onze zelfsturende teams in de Elsresidentie Sittard of Margraten komt versterken.
Wat doe je allemaal in de Elsresidentie?

Je helpt cliënten gedeeltelijk of helemaal met persoonlijke lichamelijke verzorging in samenwerking met andere collega’s van verzorging, verpleging en huishoudelijk werk. De werkzaamheden worden gedocumenteerd in zorgdossiers en zorgplannen met bijbehorende protocollen; allemaal gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt, zoals de verzorgende en huishoudelijke taken, het (voor)bereiden van de maaltijd en medicatie. In overleg met andere specialisten zie je samen toe op het opvolgen van behandelings- en verpleegkundige instructies aan de cliënt.

Dienstverband

Buiten een mooie uitdaging waar je gegarandeerd veel voldoening uit krijgt vinden we het belangrijk dat we samen werken aan een langetermijnvisie. We staan klaar om jou daarbij te begeleiden. Ook bij je dagdagelijkse werkzaamheden sta je er nooit alleen voor. Je krijgt een hele goede begeleiding van onze wijkverpleegkundigen en collega’s. Omdat een goede werk-privé balans voor iedereen belangrijk is, plannen we ver vooruit. Daarbij proberen we rekening te houden met ieders situatie.

Werktijden

Met name ochtend, middag en avonddiensten, zowel door de week als in de weekenden. Er is een vast nachtdienst team die vrijwel alle nachtdiensten voor hun rekening neemt.
Omdat een goede werk-privé balans voor iedereen belangrijk is, plannen wij als team samen ver vooruit. Daarbij proberen we rekening te houden met ieders situatie.

Salaris

-Salaris conform cao VVT;
-Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto jaarsalaris,
-Doorgroei en ontwikkelmogelijkheden;
-Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
-Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.