Sevagram zoekt een

Verzorgende IG in de rol van “klantkenner”

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Gulpen

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij verzorgende IG en op zoek naar een baan waar jouw sociale en coördinerende vaardigheden optimaal tot zijn recht komen? 

Locatie dr. Ackenshuis zoekt: 

Verzorgende IG in de rol van “klantkenner” (uren in overleg) 

Jij brengt als verzorgende de nodige kennis en ervaring met je mee waardoor je weet hoe belangrijk het is om kwalitatief goede zorg te kunnen bieden, nu en in de toekomst. Vanuit jouw rol als klantkenner kun jij jouw kwaliteiten optimaal inzetten en draag jij hieraan bij. Binnen de locatie ben jij eerste aanspreekpunt voor een aantal bewoners en hun familie. Je onderhoudt op een warme manier het contact met hen en bouwt hierdoor een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt ervoor dat jij weet wat er speelt en je hier zo goed mogelijk op kunt inspelen. Je kunt hierbij uiteraard rekenen op inzet en ondersteuning vanuit je directe collega’s. Ook ben je (mede)verantwoordelijk voor het opstellen van zorgleefplannen. Jij weet je mannetje te staan in complexe situaties en zoekt waar nodig de samenwerking op met je collega-verpleegkundigen. 

Zo maak jij het verschil 

  • Je bent iemand waar het team en de bewoners op kunnen rekenen;
  • Jij staat sterk in je schoenen, je weet de regie te voeren en met jouw inspirerende visie anderen te motiveren en te overtuigen;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep somatiek en/of PG;
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma verzorgende IG niveau 3.  

Waar kun jij op rekenen?

  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Wij bieden volop ruimte voor ontwikkeling;
  • Zeggenschap over je eigen werktijden;
  • Wij bieden jou een dienstverband dat bij je past. Direct een vast dienstverband is ook bespreekbaar;
  • Salaris volgens FWG 40, cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer;

Bij indiensttreding dien je een geldige VOG te kunnen overleggen.

Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? De koffie of thee staat voor je klaar! Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet. 

Eerst nog wat vragen of wil je graag meer weten over deze functie? Lilian Crutzen en Bea van der Voort, Teammanagers zorg, staan je graag te woord.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld