De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG in de thuiszorg, werken naar jouw eigen beschikbaarheid Regio Venlo

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg, Overige, Ouderenzorg

Werken naar jouw eigen beschikbaarheid en mogelijkheden? Dat kan bij De Zorggroep in de thuiszorgteams Withuis en Arcen/Lomm/Velden!

Ben jij alleen in de avonduren beschikbaar óf misschien alleen op de donderdag, vrijdag en zaterdag óf kan jij juist alleen in de weekenden werken? Ook dan hebben we binnen de thuiszorg mogelijkheden voor jou! Bij de thuiszorgteams Withuis en Arcen/Lomm/Velden loopt momenteel een pilot. Op basis van jouw beschikbaarheid en mogelijkheden wordt er namelijk een planning gemaakt.

Ben jij beperkt beschikbaar door bijvoorbeeld een intensieve hobby, volg je nog een studie of heb je een druk gezinsleven waardoor je even niet zo flexibel bent? De thuiszorgteams Withuis en Arcen/Lomm/Velden gaan graag met jou in gesprek om te kijken naar wat er wel mogelijk is. Jouw beschikbaarheid staat dan ook centraal bij het maken van de planning.  

Wat ga je doen?
De term zegt het eigenlijk al, als verzorgende IG in de thuiszorg lever jij zorg aan cliënten die nog thuis wonen. Dat betekent dat je op bezoek bent bij je cliënt, je levert 1-op-1 zorg: dat maakt het heel persoonlijk! Je levert niet alleen alle voorkomende zorg en verpleegtechnische handelingen, maar geeft bijvoorbeeld ook uitleg en informatie over medicijngebruik. Verder ben je een belangrijke schakel in de contacten met familie en andere zorgprofessionals. Doordat cliënten steeds langer thuis blijven wonen zijn de casussen soms complex en is je verantwoordelijkheid hoog. Gelukkig kun je altijd terugvallen op de kennis en kunde van je collega’s. Zo blijf je altijd nieuwe dingen leren!

Hoe zorgen wij voor jou?
Je komt terecht in een klein en persoonlijk team waar ontwikkeling en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een goede werksfeer is belangrijk, daarom worden er ook geregeld overleggen en teamuitjes ingepland. Zijn er zaken die beter kunnen? Dan staat de teamcoach jullie bij met raad en daad. Je collega’s kijken uit naar je komst!

Als verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.845,21 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je kunt direct van start in een dienstverband voor onbepaalde tijd en het aantal uur dat je gaat werken is bespreekbaar. Wil je jezelf graag verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus. Ook is het mogelijk om aan de slag te gaan in de functie van coördinator van zorg en diensten of hierin opgeleid te worden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van Groene Kruis Thuiszorg is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
· een eindejaarsuitkering van 8,33%
· vakantiegeld van 8%
· een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Past de thuiszorg bij jou?
Jij neemt kordaat beslissingen en bent een graag gezien gezicht in de wijk. Je werkt vaak zelfstandig en weet dat iedere cliënt en zorgvraag weer anders is. Indien nodig, kun je goed improviseren en je geniet van het persoonlijke een-op-een contact bij mensen thuis. Je kunt goed luisteren en vindt het leuk om van de ene naar de andere cliënt te reizen. Persoonlijk contact en dynamiek, daar krijg jij energie van!

Verder belangrijk:
- je bent gediplomeerd verzorgende IG
- je bent in het bezit van een rijbewijs, een eigen auto is een pré
- voor externe kandidaten ontvangen we bij indiensttreding graag een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Klaar voor de uitdaging?
Leuk! Dan leren we je graag kennen. Solliciteer direct op de vacature en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om te zien welk team het beste past bij jouw wensen en ambities. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal! Wil je eerst meer informatie of vrijblijvend een dagje meelopen? Onze Recruitmentmedewerker Lynn Jeuken vertelt je graag meer over het werk van een verzorgende IG in de thuiszorg en is te bereiken via werkenbij@dezorggroep.nl

De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.


Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.