Proteion zoekt een

Verzorgende (IG) in de wijk

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Horn Horn

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Wil jij uitblinken in jouw vak en écht het verschil maken voor je cliënt? Dat treft! Als Verzorgende (IG) bij Proteion raak je nooit uitgeleerd. En dat ook nog eens bij jou in de buurt.

Ben jij die daadkrachtige verzorgende (IG) in de thuiszorg?

We vertellen je graag wat meer:

Tijdens je route in de wijk krijgen jouw cliënten de verzorging en aandacht die nodig is. Bijzonderheden bij de cliënt vallen je meteen op. Uiteraard betrek je de cliënt hierbij. Waar nodig schakel je het netwerk van de cliënt in.

In je wijkteam voel jij je verantwoordelijk voor het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Je komt met ideeën en deelt deze met je collega’s. Je weet als geen ander in te schatten wat de cliënt nodig heeft. Je extra taken maken je werk uitdagend en afwisselend.

Wat heb je nodig?

Je bent betrouwbaar, flexibel en je hebt vakkennis. Je luistert naar mensen. Dit helpt je in het gesprek met de cliënt en je collega. Je tactvol handelen helpt bij een goede samenwerking met familie, mantelzorgers, collega’s en lokale partners. Met je enthousiasme en humor draag je bij aan een fijne teamsfeer.

Je vindt het prettig om zelfstandig te werken. Snel moeilijke beslissingen nemen gaat je goed af. Je zoekt altijd naar oplossingen, ook wanneer deze niet voor de hand liggen. Je deelt je opgedane kennis altijd met je collega’s.

Je bent in het bezit van een diploma verzorgende (IG)

Wat hebben wij jou te bieden?

Je komt in een zelfstandig en collegiaal team te werken. De functie is uitdagend. In je functie krijg je veel vrijheid en draag je verantwoordelijkheid. Jij maakt voor onze cliënt het verschil.

Voor al deze uitdagingen krijg je natuurlijk salaris. Daarnaast hebben we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden we jou de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Dat vinden we bij Proteion belangrijk. We vinden het leuk als jij ons wijkteam komt versterken. We gaan graag met je in gesprek over een vast dienstverband. Het aantal uren bepalen we ook in overleg.

Wij willen je graag een salarisindicatie geven:

  • de functie van verzorgende is ingeschaald in FWG 35. Dit betekent dat het bruto salaris dan maximaal 2.668,93 euro per maand zal zijn bij een 36-urige werkweek
  • de functie van verzorgende IG is ingeschaald in FWG 40. Dit betekent dat het bruto salaris dan maximaal 2.870,58 euro per maand zal zijn bij een 36-urige werkweek

Dit is exclusief onregelmatigheidstoeslagen, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Meer informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over werken in de thuiszorg? Dan kun je voor inhoudelijke vragen contact opnemen met Anja Ruiters, 1st Wijkverpleegkundige via 06-52 66 93 43. Voor vragen over de werving- en selectieprocedure kun je contact opnemen met René Seuren via 06-52 66 91 73 of via reneseuren@proteion.nl.