Zorg Groep Beek zoekt een

Verzorgende IG in de wijk

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Beek

Werkvelden

Thuiszorg

“Iedere dag dezelfde glimlach”

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega in de functie van

Verzorgende IG | Zorg Groep Beek

Als Verzorgende IG bij Zorg Groep Beek biedt je cliënten op dagelijks basis de helpende hand, een luisterend oor of een specialistisch advies. Jij weet precies wat de cliënt nodig heeft om zich gelukkig en gezond te voelen. Omdat we in kleine teams werken, bouw je een (h)echte band op met je collega’s en met de cliënten. Hier beteken je dan ook echt iets voor de mensen en voor collega’s. Door samen te werken en van elkaar te leren worden we elke dag een beetje beter.

Wie zijn wij?

Zorg Groep Beek is een kleinschalige thuiszorgorganisatie waar sinds 2005 persoonlijke zorg, kwaliteit, en collegialiteit voorop staan. Wij zijn samen betrokken bij onze collega’s en cliënten. Wij bieden thuiszorg aan in de Westelijke Mijnstreek en kleinschalig wonen in de Elsresidentie Sittard en Margraten.

Wil jij als verzorgende IG in de wijk rondom Geleen - Beek - Stein graag ons team komen versterken als baken in de wijk? Of wil je dit combineren met kleinschalige dementie zorg in de Elsresidentie? Kom dan de sfeer proeven en overtuig jezelf! Wij zoeken collega’s die de volgende stap willen zetten in een groeiende en dynamische werkomgeving waar jij centraal staat met onze collega’s en cliënten. Een combinatie in de wijk en Elsresidentie is mogelijk.

Wat doe je allemaal in de wijk?

Je helpt cliënten gedeeltelijk of helemaal met persoonlijke lichamelijke verzorging in samenwerking met andere collega’s van verzorging, verpleging en huishoudelijk werk. De werkzaamheden houdt je bij in ons ECD, met zorgplannen en bijbehorende protocollen. Dit is er allemaal op gericht om de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten. In overleg met andere specialisten zie je samen toe op het opvolgen van verzorgende- en verpleegkundige- behandeling.

Wat kunnen wij je bieden?

Buiten een mooie uitdaging waar je gegarandeerd veel voldoening uit krijgt vinden we het belangrijk dat we samen werken aan een langetermijnvisie. We staan klaar om jou daarbij te begeleiden. Ook bij je dagdagelijkse werkzaamheden sta je er nooit alleen voor. Je krijgt hele goede begeleiding van onze wijkverpleegkundigen en collega’s. Omdat een goede werk-privé balans voor iedereen belangrijk is, plannen we ver vooruit. Daarbij proberen we rekening te houden met ieders situatie. Verder bieden wij:

 • Salaris conform cao VVT, FWG 40
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% over het bruto jaarsalaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Goede reiskostenregeling woon-werkverkeer en speciale voorwaarden voor private lease en de leasefiets

Wat neem je mee?

 • Vooral enthousiasme om samen onze cliënten en collega’s te ondersteunen;
 • Ervaring binnen de Thuiszorg of VVT-branche is een grote pre;
 • Een diploma MDGO-VZ (lang) / OVDB-certificaat verzorgende C / MBO-verzorgende (niveau 3) ziekenverzorgende / verzorgende IG;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Netwerk eigenschappen die je wijkgericht inzet om samen te werken met het sociale & medische domein;
 • Een woonadres in- of dichtbij de Westelijke Mijnstreek heeft de voorkeur;
 • Een rijbewijs en eigen vervoer, wij hebben speciale voorwaarden voor private lease en de leasefiets.

Solliciteren

Wij hechten waarde eraan om kennis te maken, te ervaren, en we zijn erg benieuwd naar jouw ambities binnen de zorg. Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee praten we graag verder hierover. Ben je dan nóg enthousiaster, en wil je meer ervaren? Dan nodigen we je uit om mee te lopen in een van onze teams. Zo ervaar je zelf onze manier van werken. Heb je interesse en ga je graag de uitdaging aan? Reageer dan snel voor een zorgzame toekomst!