Proteion zoekt een

Verzorgende (IG) in de wijk regio Maasgouw - Roerdalen

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Horn Maasbracht

Werkvelden

Ouderenzorg

Werken in de wijk draait om persoonlijke zorg. Je werkt graag met voornamelijk een oudere doelgroep en hebt veel één op één momenten. Ben jij de zorgtopper met passie voor thuiszorg die echt het verschil wil maken voor de cliënt? Dan hoor jij bij ons!

Welke uitdaging ga je aan?

Jij maakt als Verzorgende IG in de wijk kleine momenten bijzonder voor je cliënt en je bent er voor de cliënten in jouw wijk. Je verzorgt en verpleegt cliënten, maar je biedt ook een luisterend oor en geeft aandacht. Dit doe je samen met je cliënt, maar ook met zijn of haar omgeving.
Je bent een verbinder. Je werkt hierbij samen met familie, mantelzorgers en lokale partners, zoals bijvoorbeeld een huisarts, ergotherapeut of een specialist in het ziekenhuis. Je draagt veel verantwoordelijkheid en de werkzaamheden zijn afwisselend.

Werken in de wijk draait om persoonlijke zorg. Je hebt veel één op één momenten en kunt echt het verschil maken voor de cliënt. Het verschilt per cliënt wat nodig is: van dagelijkse verzorging, medicijnen verstrekken tot contact met andere disciplines. Jij leert de cliënt kennen en bouwt een band op, je luistert en geeft aandacht. Al snel kun jij inschatten wat de cliënt nodig heeft. Samen met de cliënt beslis je hierover een zoek je naar oplossingen.   
Juist deze taken maken het uitdagend en afwisselend. Jij krijgt energie van je werk en je verlaat de woning van je cliënt dan ook altijd met een glimlach op je gezicht én die van je cliënt.

Hoeveel uur jij wilt werken, bepalen we samen in overleg. 

Daarom pas jij bij Proteion
Jij haalt je werkplezier uit het contact met je cliënten. Je werkt graag met voornamelijk een oudere doelgroep en weet hoe jij momenten gewoon bijzonder kunt maken. Je doet je werk op een respectvolle manier en laat de cliënt centraal staan. Daarnaast ben je communicatief vaardig en kun je goed zelfstandig werken. Creativiteit komt zeker van pas, elke situatie vraagt weer om een andere aanpak, iedere cliënt is anders. je krijgt veel verantwoordelijkheid en de werkzaamheden zijn zeer afwisselend. Tot welke hoogte je je wil blijven ontwikkelen binnen de professionele kaders, bepaal je zelf.

Natuurlijk ben je als Verzorgende (IG) in het bezit van een diploma Verzorgende (IG).
Maar niet alleen wat je kunt telt. We zijn vooral benieuwd naar wie je bent. Kom je eens langs voor een kop koffie?

Gewoon

Wij bieden jou:

  • een contract voor onbepaalde tijd
  • een bruto maandsalaris in FWG 40 met een maximum van €3.254,43 bij 36 uur per week 
  • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
  • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
  • reis- en onkostenvergoeding
  • een gewoon bijzonder fijne werkplek

Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

  • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
  • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
  • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
  • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 

Jouw team
Je komt in één van de 3 mooie, zelfsturende (en dus verantwoordelijke) teams terecht met verschillende (leerling) verzorgenden (IG) en verpleegkundigen.  De teams worden aangestuurd door een 1e Wijkverpleegkundige. Dit team werkt goed samen, maar werkt ook zelfstandig en is positief ingesteld. Samen met dit fijne team zorg jij dat cliënten de zorg krijgen die ze nodig hebben en bijzondere momenten thuis kunnen beleven.
Je kunt ook meerdere taken van derden krijgen vanuit de regio. Iedereen heeft zijn of haar eigen talent, neventaken (zoals het begeleiden van leerlingen) en zo proberen we in het team de aandachtsgebieden ook te verdelen. Binnen het team heeft ieder zijn of haar eigen kwaliteiten waar optimaal gebruik van gemaakt wordt om de taken goed te verdelen. Je kunt altijd terecht bij je collega's om kennis, ervaring en mooie momenten en successen te delen. Bijzondere momenten creëer je samen!

'Binnen ons team steunen we elkaar waar nodig, dat is gewoon bijzonder!' 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Linda en/of Lisa hebben het antwoord!

Linda Vinken en Lisa Suntjes
1e Wijkverpleegkundige
0652669515 of 0652669044  
lindavinken@proteion.nl of  lisasuntjes@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.