Proteion zoekt een

Verzorgende IG in de wijk Roermond

Dienstverband

24 (in overleg)

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Sint Odiliënberg

Werkvelden

Ouderenzorg

Haal jij je werkplezier uit het contact met je cliënt, creëer jij graag bijzondere momenten en doe je dit graag samen met de cliënt en collega’s? Dan pas jij bij Proteion. 

 

Welke uitdaging ga je aan?

Jij bezoekt cliënten in hun eigen vertrouwde omgeving om ze te verzorgen en begeleiden. De cliënten hebben allemaal hun eigen verhaal en achtergrond. Jij kunt daar als geen ander op anticiperen. Soms sta je ineens voor complexe casussen, met jouw ervaring draai je hier je hand niet voor om. Je reageert adequaat en zet acties uit.

Geen dag is hetzelfde. Dagelijks werk je een op een waardoor je veel persoonlijke momenten met de cliënt meebeleefd. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, bij vraagstukken rondom de cliënt en zijn zorg. Je zet je optimaal in om de zelfredzaamheid van de cliënt te behouden en bevorderen zodat zo lang mogelijk thuis wonen echt een haalbaar doel is.

Dit alles doe je niet alleen maar samen. Samen met je cliënt, samen met je collega’s, samen met de familie en samen met andere zorgverleners. Jij bent aanspreekpunt en hebt een signalerende functie. Waar nodig schakel je hulp in.

 

Daarom pas jij bij Proteion

Jij haalt je werkplezier uit het één-op-één contact met je cliënten. Je werkt graag met voornamelijk een oudere doelgroep en weet hoe jij momenten gewoon bijzonder kunt maken. Je doet je werk op een respectvolle manier en laat de cliënt centraal staan. Daarnaast ben je communicatief vaardig en kun je goed zelfstandig werken. Creativiteit komt zeker van pas, elke situatie vraagt weer om een andere aanpak, iedere cliënt is anders. Jouw doel is om die lach op ieders gezicht te toveren.

Wij denken en werken mee aan doorgroeimogelijkheden zodat je kunt blijven ontwikkelen als je dit wilt. Jouw wensen staan hierbij centraal.

Wij bieden een fijne werksfeer en een wisselende daginvulling. Je kunt altijd een dag meelopen om te kijken of de thuiszorg passend is bij jouw.

Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving? Dan komen wij graag met je in contact. Samen ontdekken we of deze functie bij je past.  

 


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor onbepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 40 met een maximum van €3.159,64. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team
Je gaat werken in een van de teams in Roerdal. Je werkt veel zelfstandig, maar kunt altijd terug vallen op je naasten collega's. Samen zetten jullie je dagelijks in om warme zorg te leveren aan de individuele cliënten. Ervaringen en successen delen we graag! Bijzondere momenten creëer je samen.

 


'Jij zorgt dat cliënten thuis kunnen blijven genieten van bijzondere momenten!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion