Sevagram zoekt een

Verzorgende IG in Maastricht - PG of Somatiek

Dienstverband

32 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
Verzorgende IG in Maastricht - PG of Somatiek
Als verzorgende IG bij Scharwyerveld in Maastricht heb jij een stabiele en gezellige baan waar je de ruimte krijgt om verder te groeien. Kom jij ons team versterken? Dan kom jij te werken op een van onze huiselijke afdeling waar iedereen zijn/haar eigen rol en talenten heeft! Uiteraard ontvang jij ook een goed salaris, een onregelmatigheidstoeslag en gaan we het liefst een langdurige samenwerking met je aan!

Waar ga jij werken?
Jij komt te werken bij Sevagram locatie Scharwyerveld. Scharwyerveld is een levendige locatie met veel gezelligheid. Onze locatie heeft twee grote afdelingen waarbij onze huiskamer centraal staat. Bij ons wonen mensen die door een lichamelijk probleem niet langer thuis kunnen wonen, maar ook mensen met dementie. Welke afdeling en team het beste bij jou past? Dat zoeken we samen uit.

Daarnaast werk je bij Sevagram binnen een gecertificeerde Planetree organisatie. We bieden je de ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen. Als verzorgende IG weet jij hoe de zorg in elkaar zit. Jouw ideeën om de zorg te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Dit past precies bij onze Planetree visie! Want wij staan voor betere zorg, een helende omgeving en een gezonde organisatie.

Wat ga jij doen als verzorgende IG?
Als verzorgende IG binnen Scharwyerveld in Maastricht werk je intensief samen met collega’s van verschillende disciplines waarbij jullie je iedere dag opnieuw inzetten om onze bewoners een mooie dag te bezorgen. Vanuit jouw functie ben jij aanspreekpunt voor een aantal bewoners en hun familie. Je onderhoudt op een warme manier het contact met hen en bouwt hierdoor een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt ervoor dat jij weet wat er speelt en je hier zo goed mogelijk op kunt inspelen.

Als verzorgende IG in Maastricht ga je het volgende doen:
 • Je ondersteunt bij het opstellen en de evaluatie van zorgleefplannen
 • Je verzorgt, begeleidt en verpleegt bewoners
 • Je verricht indien nodig verschillende verpleegtechnische handelingen
 • Je kruipt in de rol van werkbegeleider voor stagiaires en studenten
 • Je weet bewoners te activeren en stimuleert hierbij de zelfredzaamheid van de bewoners
 • Je bent aanspreekpunt voor een aantal bewoners en hun familie
 • Je signaleert, interpreteert en adviseert op basis van jouw medische kennis

Werken vanuit je hart
Natuurlijk willen wij vanuit Sevagram dat jij helemaal op jouw plek zit! Hoe we dat doen? Door te luisteren! Samen gaan we kijken hoe we jou het beste in jouw rol kunnen zetten, en welke afdeling/doelgroep het beste bij JOU past! Maar we kijken ook naar jouw wensen als het om uren, diensten of doorgroeimogelijkheden gaat. Want bij Sevagram hebben we als moto: Alles wat je aandacht geeft, groeit! En dit past precies bij onze Planetree visie.

Waar kun jij op rekenen?
 • Zijn we overtuigd? Dan bieden we jou een vast contract, met een x-aantal uren waar jij je prettig bij voelt!
 • Salaris volgens FWG 40 cao VVT, ingeschaald op basis van je ervaring.
 • Een team van enthousiaste collega’s die elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken. Jij bent hierin van harte welkom!
 • Sevagram is een grote organisatie. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden.
 • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, een mooi pensioen, aanvullende verzekeringen, meerkeuze arbeidsvoorwaarden en nog veel meer!

Zijn we een match?
Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer met je CV of neem contact op met onze recruiter Meline Schepers via 06 42 19 20 24 of meline.schepers@sevagram.nl.
Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we om de sollicitatie verder persoonlijk op te pakken.

Tot snel!