De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie Venlo - Venray

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Overige, Ouderenzorg

We gaan het anders doen in de psychiatrische ouderenzorg en daar hebben we jou voor nodig!

Het Integraal Expertisecentrum Psychogeriatrie (IEP) in Venlo en Venray, zijn onderdeel van een unieke regionale samenwerking. Hierbinnen werken De Zorggroep, Proteion en Vincent van Gogh samen aan de beste zorg voor ouderen met cognitieve en/of psychiatrische problemen met gedragsstoornissen. Binnen het IEP komt de specifieke deskundigheid en ervaring van psychiatrie en verpleeghuiszorg samen in de behandeling, zorg en ondersteuning voor ouderen met dementie in combinatie met onbegrepen gedrag. Samen de kennis, samen de zorg.


Wat ga je doen?
Binnen het IEP bieden we onze cliënten een intensieve behandeling, (clientgerichte)zorg en ondersteuning zodat zij de overstap kunnen maken naar een zorgcentrum, een kleinschalige woonvorm of (als het mogelijk is) terug naar hun eigen woonsituatie. Het accent ligt primair op de behandeling. Het verblijf binnen het IEP is tijdelijk: de behandelperiode bestaat uit maximaal 14 weken, afhankelijk van de persoonlijke problematiek en het individuele herstelproces.

Voor het IEP in Venlo en/of Venray zoeken wij een Verzorgende IG. Je vindt het leuk om buiten bestaande kaders te denken. Je moet dus stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen.

Je:

  • helpt met de ADL-zorg.
  • draagt zorg voor de medicatie, injecteren, wondzorg en overige verpleegtechnische handelingen.
  • hebt affiniteit met de doelgroep van ouderen met cognitieve en gedragsproblematiek.
  • durft te leren en deelt onderling kennis en expertise binnen het team. Feedback geven en nemen is hier een belangrijk onderdeel van.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal €2.845,21 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. 

Je werkt in een hecht en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld Coördinator van Zorg en Diensten, Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) of Verpleegkundige met de daarbij behorende opleiding? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je boven op je salaris een:
 - eindejaarsuitkering van 8,33%
 - vakantiegeld van 8%
 - aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt. Hierin maak je samen met je collega's de juiste keuzes.

Je bent:

  • gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende. Heb jij een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan!
  • in staat om in een multidisciplinair team samen te werken.

Direct solliciteren?
 Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). 

Informatie   
Heb je gesolliciteerd en wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij het IEP. Onze recruitment medewerker: Lynn Jeuken vertelt je graag meer over het werk van een Verzorgende IG bij het IEP en is te bereiken via werkenbij@dezorggroep.nl       

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?   
Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures. Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.  
  
 De Zorggroep   
 Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

  

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.