De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, Interventieafdeling, D'n Horstgraaf, Venlo

Dienstverband

24-32

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Verzorgende IG, Interventieafdeling, D'n Horstgraaf, Venlo

Zoek jij een baan met de nodige dynamiek?

Ouderen kunnen steeds langer zelfstandig thuis wonen, mede door de inzet van thuiszorg, mantelzorgers en techniek. Toch kan er altijd onverwacht iets veranderen in de mentale gezondheid of in de thuissituatie, waardoor er acuut behoefte is aan een beschermde woonomgeving. Deze ouderen komen dan op de interventieafdeling.  Door de steeds wisselende cliëntengroep, is geen enkele dag hetzelfde!

 

Wat ga je doen?
Op de Interventieafdeling kunnen twee categorieën cliënten worden opgenomen:

1. Cliënten afkomstig uit de thuissituatie waar een onhoudbare situatie is ontstaan, die een acute opname rechtvaardigt. Er is reeds sprake van de diagnose dementie. De opname heeft een maximale verblijfsduur van twee weken. Zodra er binnen De Zorggroep een plaats vrijkomt zal de cliënt worden overgeplaatst. De cliënt kan daar wachten op een gewenste locatie. Natuurlijk is ontslag met terugkeer naar de thuissituatie ook mogelijk als dit voor de cliënt de meest geschikte oplossing is.

2. Cliënten afkomstig uit de thuissituatie of een ziekenhuis waar observatie en/ of onderzoek gewenst is om tot een diagnose en advies voor een toekomstige woonvorm te komen. Er bestaat wel een vermoeden dat er sprake is van dementie en dat zeer waarschijnlijk een beschermde woonvorm nodig is. Een opname kan tussen zes weken en maximaal drie maanden duren, afhankelijk van de termijn waarin er een diagnose gesteld kan worden. Na het vaststellen van de diagnose wordt de cliënt aangemeld voor overplaatsing. Zodra er binnen De Zorggroep een plaats vrij komt zal de cliënt worden overgeplaatst. De cliënt kan daar verblijven tot er een plaats beschikbaar is op de gewenste locatie.

Werken bij de sector Dementie/Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) betekent werken in een klein team, met een vaste groep collega’s. Met elkaar zijn jullie verantwoordelijk voor het totaalpakket aan zorg voor deze afdeling. Samen met de cliënt bepaal je wat hij of zij nodig heeft. Als verzorgende IG voer je alle voorkomende werkzaamheden uit. Verder coördineer je de zorg vanuit verzorgende IG perspectief, in samenwerking met collega’s en andere disciplines. Samen met de cliënt, de mantelzorgers en de collega's zorg je ervoor dat de cliënt uiteindelijk in een voor hem passende omgeving komt te wonen.

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG? 
Als Verzorgende IG beschik je over een grote mate van zelfstandigheid, lef en durf om naar eigen inzicht goed te kunnen handelen. Je bent flexibel als het gaat om taakinhoud en de inzet van je werktijden. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang en een hoog empathisch vermogen voor cliënten, hun naasten. Stressbestendig, in een hoog tempo problemen analyseren en besluiten nemen zijn voor jou niet nieuw. Je kunt goed plannen en organiseren en je aanpassen aan veranderende situaties. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van de geleverde zorg en je hebt een aandeel in het door ontwikkelen van de afdeling.

Verder:
- ben je in het bezit van een diploma Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
- heb je affiniteit met dementiezorg.

Hoe zorgen wij voor jou? 
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.  
Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je per Januari 2021 van start kunt. We bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd met een contractomvang van gemiddeld 24 tot 32 uur per week. 
Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld Coördinator van Zorg en Diensten, Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) of Verpleegkundige met de daarbij behorende opleiding? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten van de Interventieafdeling is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 
- eindejaarsuitkering van 8,33%  
- vakantiegeld van 8% 
- aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.  

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe. 
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).  

Eerst meer weten?
Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven en/of wil je meer informatie over de functie/organisatie neem dan contact op met onze recruitmentmedewerker Sharel Driessen via e-mailadres: werkenbij@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?  
Kijk hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.  
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij? 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken! 

De Zorggroep 
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft.  
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.  
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. 
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.  
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.  
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou. 

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.

Acties