De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, Jong dementerenden, Woongroep Eik, Venlo

Dienstverband

24-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Overige

Trek jij alles uit de kast om de jonge mensen met dementie van Eik een fijne dag te bezorgen binnen een beschermde omgeving? Begrijp je als geen ander dat even lekker gek doen of samen zingen onrust kan voorkomen? Dan zit jij hier goed op je plek!

Wat ga je doen?
Jij vindt het leuk om te werken met jonge mensen met dementie om hen een fijne dag te bezorgen. De meeste mensen zijn mobiel en hebben bescherming nodig om hun energie te gebruiken. Je bent nieuwsgierig naar de achtergrond van elke bewoner en gebruikt dat om de dag in te delen. Je begrijpt als geen andere dat het belangrijk is om al deze energie op een positieve manier in te zetten en escalaties te voorkomen.

Een opgetrokken wenkbrauw, een tikkende vinger of een specifiek kuchje, jij ziet en hoort alles en weet precies wat je moet doen voordat de onrust de overhand neemt. Die code heb je samen met je collega’s gekraakt! Hiervoor zet je kleinschalige woon- en leef-activiteiten in waarbij jij de individuele spanningsboog kent en de fase van alertheid. Deze specifiek afgestemde individuele balans die jij bied geeft bescherming, vertrouwen en veiligheid. Je vindt een goede balans tussen rust en activiteit en het dagelijks wandelen is voor jou een prioriteit. Helpt het om een stukje met iemand te gaan lopen, even lekker gek te doen of wordt de bewoner juist rustig van bepaalde muziek? Jij trekt alles uit de kast en bent vindingrijk in dit soort oplossingen.

Daarnaast houd je je als Verzorgende IG bezig met verzorgende en verpleegtechnische handelingen.

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG
Werken met jonge mensen met dementie. Af en toe kan het best heftig zijn. Daarom is het fijn dat je een gezellig team hebt waar je op terug kan vallen. Het team waar jij in terecht komt, hecht waarde aan open en eerlijke communicatie en is direct maar tactvol in feedback geven en ontvangen. Jullie hebben allemaal hart voor de bewoners en dat maakt het samenwerken zo prettig!

Je bent:
·         een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt 
·         je bent een kei in de  omgang met cliënten, hun familie en je collega’s
·         gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van € 2.668,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Wil je jezelf graag verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van Oleander is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
·         een eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). 

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie en/of organisatie? Zelf ervaren hoe bij Oleander werkt loop een dagje mee, neem dan contact op met onze recruiter Sharel Driessen, Sharel.Driessen@dezorggroep.nl
Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Kijk op www.werkenbijdezorggroep.nl voor alle actuele vacatures.

Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.

Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.