Land van Horne zoekt een

Verzorgende (IG), kies jouw locatie, uren en doelgroep!

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg
Wie we zoeken
Blink jij uit in samenwerken en durf je de regie te nemen? Begrijp jij wat onze cliënt nodig heeft? Ook als dit betekent dat je tussen de regels door moet luisteren? Weet jij op het juiste moment de juiste dingen te zeggen? Of te doen?
Dan ben jij precies degene waar wij naar op zoek zijn en drinken we graag vrijblijvend een kop koffie met je!

Wat wij vragen
Een open deur, maar toch: wij zoeken collega's die het diploma Verzorgende IG op zak hebben. Ook met een verzorgende C diploma nodigen wij je uit om te solliciteren. Ervaring is mooi meegenomen. Heb je geen ervaring? Niet erg. Die kun je opdoen. Daarnaast is het handig als je voelsprieten hebt. Van de sprieten waarmee je aftast of de zorgbehoefte van jouw cliënt niet is veranderd. Is dat wel zo? Dan weet jij welke stappen je moet ondernemen. Kortom, jij bent een belangrijke medewerker. Niet alleen voor de cliënt die op jou steunt. Nee, ook voor het team ben jij een waardevolle collega. Jij brengt kennis en ervaring mee op het ene gebied, jouw collega's op het andere. Samen vormen jullie een onmisbaar team binnen Land van Horne. Samen zetten jullie de schouders eronder om de zorg naar een hoger niveau te tillen. Wij vragen de bereidheid om wisselende diensten te werken (7 dagen per week).

Wat wij je bieden
Samen kijken we met jou wat bij jou past: locatie, doelgroep, het team, de diensten, etc. Daarnaast bieden we je een belangrijke en uitdagende baan bij de grootste werkgever van Weert.
Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 35. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Je werkt natuurlijk in een team, maar je hebt ook tijd en ruimte om je persoonlijk inbreng toe te voegen aan je werk. De werkuren bepalen we graag samen met jou in overleg. Vertel ons hoe je ideale werkweek eruit ziet en wij kijken of we daar samen uit kunnen komen.

Welk menu spreekt jou aan?
Zin om te solliciteren? Top! Je kunt via de button Solliciteren je cv en motivatiebrief uploaden. Bij ons solliciteer je op deze functie à la carte. Dit betekent dat je kunt kiezen uit het goedgevulde menu dat wij aanbieden. Zo kun je aangeven in welke regio je wil werken en hoe veel uur. We zijn ook op zoeken naar nieuwe zorgmedewerkers die graag als vaste avond- of nachtdienst willen werken. Heb jij ambities op het gebied van de psychogeriatrische zorg, somatische zorg of revalidatiezorg? Misschien wil je wel aan de slag bij ons Huntington-team? Dit kun je aangeven op het digitale sollicitatieformulier. Hierin zijn verschillende keuzemogelijkheden verwerkt. Onze recruiters nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Bij twijfel!
Twijfel je nog? Misschien kunnen onze recruiters je twijfels wegnemen? Zij kunnen je in elk geval meer vertellen over werken bij Land van Horne. Je kunt de afdeling recruitment bereiken op T. 088 987 88 88 of mailen: werkenbij@landvanhorne.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer weten over onze locaties?

Zorgcentrum Mariënburght - Budel, Zorgcentrum St. Elisabeth - Haelen, Zorgcentrum Marishof - Maarheeze, Zorgcentrum St. Joseph - Nederweert, Woonzorgcentrum Eegelshoeve - Someren, Zorgcentrum Rust in Roy - Stramproy, Zorgcentrum Hieronymus - Weert, Woonzorgcentrum Hornehoof - Weert, Woonzorgcentrum Hushoven - Weert, Zorgcentrum Martinus (Zorgplein Land van Horne) - Weert, Woonzorgcentrum Nedermazehof - Weert, Zorgcentrum Ververshof - Weert en Woonzorgcentrum- Zuyderborgh - Weert.