Sevagram zoekt een

Verzorgende IG Kleinschalig groepswonen in Maastricht

Dienstverband

32 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
Verzorgende IG Kleinschalig groepswonen in Maastricht
Vind je het geweldig om met ouderen met dementie te werken? Wil je dit doen binnen een kleine, knusse woongroep? En sta je open voor een nieuwe manier van werken? Dan is onze locatie Campagne in Maastricht de plek voor jou!

Lange saaie gangen met alleen maar deuren. Gesloten afdelingen. Uitzichtloze dagen. Bij Campagne doen we het anders! Hier werken we met groepen van 17 bewoners, verdeeld over 2 aan elkaar geschakelde huiskamers die daardoor de geborgenheid bieden van een kleinere woongroep. Gesloten afdelingen kennen we niet. Onze bewoners zijn vrij om lekker rond te lopen over de verschillende afdelingen, zelf een kopje koffie te gaan drinken in de gasterie, of heerlijk buiten in onze tuin van het zonnetje te genieten. Dit laat precies zien hoe een grote locatie, knus kan zijn!

Collega Mieke van der Nat – Kurris: “Elke dag de zorg een beetje beter maken. Dat doen we met de inzet van nieuwe technieken en producten. Maar het betekent voor mij óók dat we elke dag opnieuw aan de bewoner vragen: waar heeft u behoefte aan, wat zou u graag willen? De antwoorden zijn soms heel verrassend. En met een beetje mee- en omdenken ook heel uitvoerbaar!”

Jouw rol binnen Campagne
Als Verzorgende IG fungeer jij als het eerste aanspreekpunt. Dit zorgt ervoor dat jij weet wat er speelt binnen jouw groep en hoe je hier zo goed mogelijk op inspeelt. Ook richting collega’s en leerlingen neem jij je verantwoordelijkheid. Je dient als vraagbaak en onderhoud je contacten met de artsen. Regelmatig neem je de rol van klantkenner voor je rekening waarbij jij gedurende de dienst eindverantwoordelijkheid draagt voor het gehele zorgproces. Daarin krijg jij de vrijheid om zaken naar eigen inzicht aan te pakken en stimuleren we inbreng van nieuwe ideeën!

Werken vanuit je hart
Natuurlijk willen wij vanuit Sevagram dat jij helemaal op jouw plek zit! Hoe we dat doen? Door te luisteren! Samen gaan we kijken hoe we jou het beste in jouw rol kunnen zetten! Maar we kijken ook naar jouw wensen als het om uren, diensten of doorgroeimogelijkheden gaat. Want bij Sevagram hebben we als moto: Alles wat je aandacht geeft, groeit! En dit past precies bij onze Planetree visie.

Waar kun jij op rekenen?
  • Zijn we overtuigd? Dan bieden we jou een vast contract, met een x-aantal uren waar jij je prettig bij voelt!
  • Salaris volgens FWG 40 cao VVT, ingeschaald op basis van je ervaring.
  • Een team van enthousiaste collega’s die elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken. Jij bent hierin van harte welkom!
  • Sevagram is een grote organisatie. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden.
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, een mooi pensioen, aanvullende verzekeringen, meerkeuze arbeidsvoorwaarden en nog veel meer!

Zijn we een match?
Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer met je CV of neem contact op met onze recruiter Meline Schepers. Je mag haar bellen, appen of mailen via 06 42 19 20 24 of meline.schepers@sevagram.nl.

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we om de sollicitatie verder persoonlijk op te pakken.