Privézorg Limburg zoekt een

Verzorgende IG Kleinschalig wonen

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Susteren

Werkvelden

Ouderenzorg

                     Vacature Verzorgende IG kleinschalig wonen

                         Locatie Looiwinkel

 Voor jou als gediplomeerd verzorgende IG zijn de mogelijkheden bij Privezorglimburg zeer divers en uitdagend. Kom kennismaken, een dag meelopen of solliciteer direct!

Jij weet én doet wat nodig is voor de verzorging en het welzijn van onze cliënten. Jij bent hun eerste aanspreekpunt en houdt daarnaast contact met familie en mantelzorgers. Als verzorgende IG heb je een coördinerende rol in de ondersteuning en zorg rondom een cliënt. Een breed en gevarieerd pakket van taken en verantwoordelijkheden, waarbinnen jij bepaalt hoe je ze invult. Je werktijden en -dagen zijn wisselend en stemmen we samen af op basis van jouw beschikbaarheid. Privezorglimburg is zichtbaar in de regio Echt-Susteren en Spaubeek. 

Weet je nog niet precies wat je wilt of wil je juist zo breed mogelijk ervaring opdoen? Dan gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Ben jij dit?

Wil jij een belangrijke schakel zijn in de zorg? Wil jij zorg verlenen zoals die oorspronkelijk bedoeld is, met persoonlijke aandacht en voldoende tijd voor de cliënt? Geef jij de voorkeur aan werken in een overzichtelijke en kleinschalige setting met korte lijnen? En ben jij wars van die verfoeide stopwatchmentaliteit door overdadige overhead en eindeloze bureaucratie? Nou, wij ook.

“Welk belang heeft de cliënt hierbij?” Als gediplomeerd verzorgende IG stel jij jezelf dagelijks deze vraag. Je bekijkt alles wat je doet door de ogen van de mensen die je verzorgt. Het is voor jou vanzelfsprekend dat jouw zorgverlening past bij hun wensen en behoeften.

Je bent een sociaal mens en hebt plezier in het werken met ouderen, met een geheugenproblematiek. Je bent altijd met hen in contact: ondersteunend waar het kan, sturend waar het moet en altijd respectvol.

Dit bieden wij.

  • Een dynamische en afwisselende werkomgeving waarin vraagsturing, gelijkwaardigheid en collegialiteit belangrijke waarden zijn waarin de cliënt centraal staat.
  • De functie van verzorgende IG is ingedeeld in FWG 35
  • Mogelijkheid tot het volgen voor de opleiding tot EVV’er (FWG 40)
  • 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Arbeidstijden en werkdagen zijn in wederzijds overleg te bepalen.
  • Een dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste instelling
  • Een leuke startbonus na afloop van de proefperiode.

Enthousiast?

Kom kennismaken met Privezorglimburg, loop een dag mee of solliciteer direct! 

Meer informatie www.privezorglimburg.nl   info@privezorglimburg.nl

Coördinerend verpleegkundige Linda Sangers 06-38907469