Sevagram zoekt een

Verzorgende IG kleinschalig wonen in Gulpen

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Gulpen

Werkvelden

Ouderenzorg

Met jouw betrokkenheid draag jij bij aan het creëren van een huiselijke en vertrouwde omgeving voor bewoners en familie! 

Zorglocatie Dr. Ackenshuis in Gulpen is op zoek naar een nieuwe collega: 

Verzorgende IG (24 uur per week, uren zijn bespreekbaar) 

Werken vanuit je hart. Sevagram staat als Planetree gecertificeerde organisatie middenin de samenleving. We zijn er voor anderen. Voor onze bewoners en hun families en voor jou. Jij werkt met passie en plezier nauw samen met je collega’s en dit straal jij ook uit naar onze bewoners. De bewoners voelen zich net zoals jou thuis binnen de afdeling kleinschalig wonen. Binnen deze huiselijke woning wonen 10 bewoners met dementie. 

Verantwoordelijkheid. Jij bent in staat om een vertrouwensband op te bouwen. Dit doe je met bewoners, maar ook met je collega’s. Hierdoor weet jij wat er speelt en hoe jij hier het beste op kunt inspelen. Vanuit jouw rol zet jij je binnen afdeling Groenendaal in voor een optimale begeleiding, ondersteuning en verzorging van onze bewoners. Je signaleert, interpreteert en adviseert. Daarbij deel jij je kennis en denk je vanuit jouw expertise mee over uitdagende zorgvragen. 

Iedere dag een nieuwe uitdaging. Jouw dag ziet er in ieder geval nooit hetzelfde uit! Doordat iedere bewoner een specifieke zorgvraag heeft, vergt dit van jou flexibiliteit en creativiteit. Daarbij werk je intensief samen met collega’s van verschillende disciplines waarbij jullie je iedere dag opnieuw inzetten om onze bewoners een mooie dag te bezorgen. 

Waar kun jij op rekenen?

  • Regie over je werkrooster. Een goede werk-privé balans draagt immers bij aan een verhoogd werkgeluk. Werken in één vaste dienst is bespreekbaar;
  • Wij bieden jou een structurele baan aan binnen een team van ervaren collega’s;
  • Binnen Sevagram ondersteunen en faciliteren we jou om verder te groeien. We bieden passende leer-en ontwikkelmogelijkheden op maat;
  • Salaris volgens cao VVT FWG 40 voor verzorgende IG (op basis van diploma);
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, goed pensioen maar ook de mogelijkheid om heel voordelig een nieuwe (elektrische) fiets, fitnessabonnement óf tablet aan te schaffen! 

Kom ons team versterken!

Beschik jij over een diploma als verzorgende IG niveau 3? En is de doelgroep dementie binnen een kleinschalige afdeling helemaal jouw ding? Dan maken we graag kennis met je! 

Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop. Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken, of neem direct contact op met Melissa (Recruiter) door te bellen of te appen naar 06 28 49 58 51. 

Voor meer informatie kun je bellen met, je misschien wel nieuwe teammanager, Lilian.

 

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.