Parc Imstenrade zoekt een

Verzorgende IG Kleinschalig Wonen Parc Imstenrade

Dienstverband

24uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Bij Vitalis werken we vol overgave aan een mooie oude dag van onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte teams waarin ook jouw talent de ruimte krijgt. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

 

Voor onze locatie Parc Imstenrade in Heerlen zijn wij op zoek naar een:

 

Verzorgende IG  Kleinschalig Wonen

24 uur per week

 

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Op 6 locaties binnen Vitalis kunnen senioren luxueus wonen; wij noemen dit een Residentie. Op onze residenties staat het comfortabel en zelfstandig leven van onze bewoners centraal. Op culinair en cultureel gebied zijn we vooruitstrevend maar ook op het gebied van innovatieve hulpmiddelen proberen we alle wensen van onze klant te vervullen. Op onze residentie Parc Imstenrade in Heerlen zijn wij op zoek naar een collega Verzorgende IG die ons team wil komen versterken.

 

Wat ga je precies doen?

Je gaat aan de slag als Verzorgende op de afdeling kleinschalig wonen PG Parc Imstenrade. Dit is een afdeling waar 14 bewoners verdeeld over 2 units in een residentiele setting wonen. De bewoners op Parc Imstenrade zien wij als gasten, als Verzorgende weet je feilloos een professionele en vertrouwelijke band met onze gasten op te bouwen. Je vindt het belangrijk dat de bewoner regie heeft over zijn eigen leven, je zult dit dan ook stimuleren binnen zijn of haar mogelijkheden.

 

Wat neem jij mee?

We hoeven jou niet te vertellen wat de zorg inhoudt, dat zit namelijk in je bloed! Naast het MBO diploma Verzorgende niveau 3 vinden wij het net zo belangrijk dat je ervaring hebt met dementiezorg en dat je je daar verder in wilt specialiseren. Je bent besluitvaardig en hebt het vermogen om deze beslissingen te onderbouwen. Naast deze kwaliteiten vinden we het vooral heel belangrijk dat je een groot hart voor ouderen hebt.

 

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een informele en moderne werkomgeving
  • Een uitdagende baan
  • Een baan bij een werkgever die in de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen van Nederland staat
  • Je werkt in een zelf-organiserend team waarbij jouw input telt
  • Kosteloos volgen van opleidingen en trainingen via onze Vitalis academie
  • We belonen onze medewerkers volgens de CAO VVT FWG 35 (min. € 1.902,93 – max. € 2.762,34 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand).

 

Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie via onze ‘Solliciteer direct’-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Bel of app mij, Bianca van de Camp, dan gerust op 06 – 1047 51 76 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl.