Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG (kleinschalig wonen -PG) Parc Glana (Geleen)

Dienstverband

Uren per week in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg

Ter versterking van het team zijn wij voor een tweetal half open PG woningen binnen ons spiksplinternieuwe Parc Glana in Geleen op zoek naar een verzorgende IG die het verschil maakt voor onze cliënten. De 2 woningen 183-185 & 187-189 hebben alles in huis om nog meer in te spelen op de behoeften van de cliënten en om jou een uitdagende, dynamische en bovenal fijne, nieuwe werkplek te bieden waar jij je optimaal kunt verder ontwikkelen! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Sinds oktober 2021 is onze half open PG afdeling van Zorgcentrum Glana verhuisd naar Parc Glana in Geleen, waar de afdeling verdeeld is over een tweetal woningen. In iedere woning bevinden zich 2 x 7 cliënten, eenieder met zijn accommodatie. Alle cliënten hebben 24 uur per dag, 7 dagen per week bescherming, verpleging en intensieve geestelijke zorg nodig. Binnen deze woningen worden de cliënten dan ook dagelijks geholpen het maximale uit het leven te halen. Door de dagelijkse zorg die ze krijgen wordt er bijgedragen aan het lichamelijke en geestelijk welzijn. Het team bestaat uit meerdere collega’s, die elk een hart voor de cliënten hebben en continu bezig zijn met kwaliteitsverbetering van de zorg.

Wat ga je doen?

 • Binnen het hechte team van (zorg)collega’s, heb jij als verzorgende IG een belangrijke regiefunctie en word je elke dag opnieuw uitgedaagd om met jouw expertise en actieve inzet onze cliënten de best passende zorg te bieden en te zorgen voor een gezellige en huiselijke sfeer.
 • Je doet dit door dagelijkse zorg te verlenen aan onze cliënten en bij te dragen aan het lichamelijk en geestelijk welzijn, hierbij staan de individuele wensen en behoeftes van de cliënt altijd centraal.
 • Je verzorgt en begeleidt cliënten op basis van de zorgleefplannen, daarnaast heb je in je regiefunctie veelvuldig contact en overleg met collega’s vanuit diverse disciplines zoals artsen en psychologen. Daar waar nodig zet je de juiste acties uit.
 • Voor jou is het vanzelfsprekend om te werken vanuit een open communicatieve werkhouding, waarbij ruimte is voor eigen ideeën, verbeteringen en feedback.
 • Binnen je team en als individu ben je in staat om te improviseren, weet jij jouw grenzen te bewaken en lever je een positieve bijdrage om de gestelde (team)resultaten te behalen. 

Wie ben jij?

 • Je bent een vakkundige verzorgende IG en je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma.
 • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg.
 • Je beschikt over ervaring en/of affiniteit met het werken met psychogeriatrische cliënten.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent flexibel, communicatief sterk en sociaal vaardig. In je werk heb je naast het contact met cliënten ook veelvuldig contact met familieleden en mantelzorgers.
 • Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.
 • Je bent stressbestendig en in staat om de rust te bewaren in snel wijzigende situaties.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Het aantal uren per week is bespreekbaar.
 • Er wordt gewerkt in alle diensten (zowel vroege-, late- en nachtdiensten) waarbij je werkrooster ruim van te voren bekend is.
 • Een salaris op basis van FWG 35 van CAO ziekenhuizen (minimaal €2.028,- bruto per maand en maximaal €2.972,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Binnen onze organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen, zoals: verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4; werkbegeleiderscursus; palliatieve training; klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties); verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo); mogelijkheid om symposium te bezoeken.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Rob Baadjou, unitmanager, op telefoonnummer 06-51034356.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.