Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG (Kleinschalig Wonen-PG) Zorgcentrum Aldenhof (Born)

Dienstverband

28-32

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Born

Werkvelden

Overige

Voor onze kleinschalige woonvorm van woonzorgcomplex Aldenhof in Born zijn we op zoek naar een enthousiaste en vakkundige verzorgende IG die ons team komt versterken. Persoonlijke en professionele zorg, gecombineerd met warmte en aandacht vinden wij erg belangrijk. Ben jij die verzorgende IG-er die samen met ons onze cliënten met veel warmte en aandacht wil verzorgen en begeleiden? Dan maken we graag kennis met je!

De kleinschalige woonvorm bestaat uit een 5-tal woningen waar in totaal 30 psychogeriatrische cliënten wonen. Elke cliënt heeft een eigen slaapkamer en maakt gebruik van de gezamenlijke woonkamer, keuken en het sanitair, net als thuis. We stimuleren onze cliënten om zo lang mogelijk hun eigen leven te leiden. Alle activiteiten en zorg sluiten dan ook aan bij de interesses en het dagelijks ritme van de cliënt.

Wat ga je doen? 

 • Als verzorgende IG ben je werkzaam binnen één van de kleinschalige woonvormen (circa 6 cliënten) waarbij je helpt de cliënt het maximale uit het leven te halen. Door de dagelijkse zorg draag je bij aan het lichamelijke en geestelijk welzijn van de cliënt.
 • Je maakt onderdeel uit van een fijn team waar de cliënt centraal staat. In het team en als individu ben je in staat om te improviseren, weet jij jouw grenzen te bewaken en lever je een positieve bijdrage om de gestelde (team)resultaten te behalen.
 • Je stelt de cliënt centraal. Hierin ga je afstemmings- en oplossingsgericht te werk. Samen met je team lever je excellente zorg- en dienstverlening op basis van heldere doelen en kaders.
 • Je verricht verzorging en begeleiding bij de cliënten op basis van het zorgleefplan en assisteert onder andere bij het verstrekken van medicatie.
 • Samen met je collega’s ben je daarnaast verantwoordelijk voor de dagelijkse bereiding van alle maaltijden (zowel koude als warme maaltijden) voor circa 6 cliënten.
 • Je signaleert veranderingen, rapporteert en zet de juiste acties uit.

Wie ben jij?  

 • Je bent een vakkundige verzorgende IG en je bent in het bezit van het diploma verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma.
 • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg.
 • Je beschikt over ervaring en/of affiniteit met het werken met psychogeriatrische cliënten.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent flexibel, communicatief sterk en sociaal vaardig. In je werk heb je naast het contact met cliënten ook veelvuldig contact met familieleden en mantelzorgers.
 • Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.
 • Je bent stressbestendig en in staat om de rust te bewaren in snel wijzigende situaties.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een contract voor 28 uur per week (32 uur per week is bespreekbaar).
 • Er wordt gewerkt in alle diensten (zowel vroege-, late- en nachtdiensten).
 • Naast voldoende uitdaging binnen het vakgebied zijn er ook voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen zowel in de praktijk als ook middels (verkorte) opleidingen en/of trainingen (bijvoorbeeld opleidingstraject tot contactverzorgende (EVC) als een verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4).
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen voor een verzorgende IG in FWG 35 (minimaal €2.028,- bruto per maand en maximaal €2.972,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Mirjam Budding, unitmanager Aldenhof KSW, telefoonnummer: 06-12403202.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Solliciteren

Belangstelling voor deze functie kun je kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier via https://www.werkenbijzuyderland.nl/vacature/225/verzorgende-ig-kleinschalig-wonen-pg-zorgcentrum-aldenhof-born