Privézorg Limburg zoekt een

Verzorgende IG Kleinschalige Thuiszorg

Dienstverband

24/32

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Susteren

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Voor jou als gediplomeerd verzorgende IG zijn de mogelijkheden bij Privezorglimburg zeer divers en uitdagend. Kom kennismaken, een dag meelopen of solliciteer direct!

Jij weet én doet wat nodig is voor de verzorging en het welzijn van thuiszorgcliënten . Jij bent hun eerste aanspreekpunt en houdt daarnaast contact met familie en mantelzorgers. Als verzorgende IG heb je een coördinerende rol in de ondersteuning en zorg rondom een cliënt. Een breed en gevarieerd pakket van taken en verantwoordelijkheden, waarbinnen jij bepaalt hoe je ze invult. Je werktijden en -dagen zijn wisselend en stemmen we samen af op basis van jouw beschikbaarheid. Privezorglimburg is zichtbaar in de regio Echt-Susteren. Je werkt samen met collega’s en met ons netwerk in de wijk.

Je ziet het als een uitdaging om mensen in hun eigen thuissituatie te begeleiden, te verzorgen en te verplegen. Jouw doel is hen te helpen om hun zelfredzaamheid te vergroten of te behouden. Je gaat zelfstandig aan de slag, maar jouw thuiszorgcollega’s zijn altijd bereikbaar voor advies en ondersteuning. Samen met je collega’s zet jij je in voor een fijne woonbeleving voor de mensen die jij ondersteunt.

Weet je nog niet precies wat je wilt of wil je juist zo breed mogelijk ervaring opdoen? Dan gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.

Ben jij dit?

Wil jij een belangrijke schakel zijn in de zorg? Wil jij zorg verlenen zoals die oorspronkelijk bedoeld is, met persoonlijke aandacht en voldoende tijd voor de cliënt? Geef jij de voorkeur aan werken in een overzichtelijke en kleinschalige thuiszorg met korte lijnen? En ben jij wars van die verfoeide stopwatchmentaliteit door overdadige overhead en eindeloze bureaucratie? Nou, wij ook.

“Welk belang heeft de cliënt hierbij?” Als gediplomeerd verzorgende IG stel jij jezelf dagelijks deze vraag. Je bekijkt alles wat je doet door de ogen van de mensen die je verzorgt. Het is voor jou vanzelfsprekend dat jouw zorgverlening past bij hun wensen en behoeften.

Als collega ben je zelfstandig en ondernemend. Je neemt je verantwoordelijkheid, toont initiatief en denkt proactief mee over het verbeteren van werkprocessen. Je signaleert wat er nodig is en regelt dat het gebeurt. Zelfstandig, samen met je collega’s of met je teamhoofd.

Je bent een sociaal mens en hebt plezier in het werken met ouderen, al dan niet met geheugenproblematiek. Je bent altijd met hen in contact: ondersteunend waar het kan, sturend waar het moet en altijd respectvol.

Dit bieden wij.

  • Een dynamische en afwisselende werkomgeving waarin vraagsturing, gelijkwaardigheid en collegialiteit belangrijke waarden zijn waarin de cliënt centraal staat.
  • De functie van verzorgende IG is ingedeeld in FWG 35 of 40 afhankelijk van ervaring en takenpakket
  • Geen dubbele diensten
  • Combinatie thuiszorg en intramuraal(kleinschalig) is mogelijk
  • Vaste dagen mogelijk
  • 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Een dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste instelling (eerder is mogelijk)
  • Alle ruimte om je verder te ontwikkelen binnen de zorg
  • Een leuke startbonus na afloop van de proefperiode.

Enthousiast?

Kom kennismaken met Privezorglimburg, loop een dag mee of solliciteer direct! 

Meer informatie www.privezorglimburg.nl   info@privezorglimburg.nl

Bellen is natuurlijk sneller: Ruurd van der Goot, 0621234879