De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, Klinische Revalidatie Venlo

Dienstverband

24 - 32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Tegelen

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

De Zorggroep gaat in samenwerking met Adelante een klinische revalidatie afdeling opstarten en jij kunt daar deel van uitmaken! Enthousiast? Lees dan vooral verder!
 

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag binnen een nieuw concept in de regio Venlo. Revalidanten kunnen gebruik maken van de klinisch medisch specialistische revalidatiezorg en klinisch geriatrische revalidatiezorg, ongeacht hun leeftijd. Er wordt gekeken naar wat de meest passende zorg is voor de revalidant en hij/zij wordt vervolgens behandeld door professionals van zowel De Zorggroep als Adelante. Op die manier komen de voordelen en expertise van beide organisaties samen en kan er tijdens de behandeling continu de juiste zorg geboden worden. Dat is nog eens maatwerk!

Waar jij je vooral voor inzet is het herstel van de cliënten zodat zij uiteindelijk weer thuis zelfstandig kunnen leven. Vaak zijn het alledaagse zaken die de cliënten tijdens hun revalidatie opnieuw moeten leren, zoals lopen of praten. Jij bent als verzorgende IG actief motiverend en stimulerend in het dagelijks revalidatieproces en voert waar nodig verpleegtechnische handelingen uit. Als spil in de uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten voer je de juiste gesprekken en ben je een kei in communicatie. Dat maakt jouw werk lekker dynamisch!

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Jij weet de balans te vinden tussen “zorgen voor” en “zorgen met je handen op je rug”; juist in een revalidatietraject is dit cruciaal! Soms stimuleer je mensen om net dat stukje verder te lopen, andere momenten weet je dat iemand te snel gaat en moet je hem of haar juist afremmen. Met jouw empathie zit het dus wel goed. Verder ben je een echte teamspeler, samen gaan jullie voor het optimale resultaat tijdens de revalidatie en daar krijg je energie van! Je bent sterk in organiseren, hebt een goede luisterhouding en houdt van het dynamische werk in de revalidatiezorg. Het kan soms een echte uitdaging zijn om het juiste traject uit te stippelen, maar met jouw flexibiliteit en creativiteit, en die van jouw collega’s, komt het altijd in orde.

 Je bent een:
- gediplomeerd Verzorgende IG
- verzorgende IG met kennis van/ervaring met revalidatie en het revalidatie klimaat
- interesse in een functie als coördinator van zorg en diensten? Dat is een mooie pre

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.845,21 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je komt in de eerste instantie terecht op een locatie in de wijk De Nieuwe Munt in Tegelen. Uiteindelijk is het streven om uit te breiden in bedden en te verhuizen naar een eigen locatie in Venlo. Je werkt in een klein, persoonlijk team met collega’s van zowel De Zorggroep als Adelante waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd, op basis van een werkweek van 24-32 uur.

Je werkt in een multidisciplinair team, en werkt dus geregeld samen met collega’s zoals fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, diëtisten en psychologen. Uiteraard zijn ook de mantelzorgers nauw betrokken bij het revalidatieproces. Zo kun je van elkaar leren en de cliënt het beste revalidatietraject bieden.

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Daar worden we blij van! We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de revalidanten van deze bijzondere locatie is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
- eindejaarsuitkering van 8,33%
- vakantiegeld van 8%
- aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma

Krijg jij er energie van om revalidanten uit te zwaaien wanneer ze weer naar huis kunnen?
Dan is werken in de revalidatiezorg echt iets voor jou en leren we je graag kennen. Solliciteer dan direct via de sollicitatie knop. Wil je eerst meer weten over de functie? Onze recruitment medewerker Lynn Jeuken vertelt je graag meer over deze functie en is te bereiken via lynn.jeuken@dezorggroep.nl . Tijdens de sollicitatieprocedure kunnen je gegevens gedeeld worden met onze partnerorganisatie.

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.