LEVANTOgroep zoekt een

Verzorgende IG Koepelhof

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Verzorgende IG

24 - 36 uur per week

Per direct

Wij bieden ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Kom jij onze cliënten ondersteunen?

LEVANTOgroep is op zoek naar een verzorgende IG (dag en nacht) voor de locatie Koepelhof in Maastricht. Als verzorgende bied je de ondersteuning die de cliënt nodig heeft om op alle levensgebieden zo optimaal mogelijk te functioneren. Je werkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt.

Waar ga jij mee aan de slag?
  • Is verantwoordelijk voor verzorgende en verplegende werkzaamheden.

  • Begeleidt, assisteert en stimuleert cliënten bij ADL- en HDL- activiteiten.

  • Vervult een signaleringsfunctie ten aanzien van veranderingen in de lichamelijke toestand van de cliënt en het gedrag en leefmilieu.

Wat hebben onze cliënten van jou nodig?
  • Je beschikt over een relevante afgeronde beroepsopleiding (minimaal MBO-niveau 3, bijv. verzorgende of verzorgende IG).

  • Je beschikt over minimaal één jaar relevante werkervaring.

  • Je hebt affiniteit met de ouder wordende cliënt en de psychiatrische doelgroep.

  • Naast integriteit zijn zowel een klantgerichte als oplettende werkhouding voor jou vanzelfsprekend.

  • Je hebt het vermogen om te gaan met weerstanden bij de verzorging en ondersteuning van cliënten in ADL/HDL activiteiten.

  • Je bent in staat de werkzaamheden zelfstandig en efficiënt te plannen, tevens heb je een goede automatiseringskennis.

Wat kan je van LEVANTOgroep verwachten?

Naast salaris volgens cao GGZ (FWG 40 minimaal € 2.121,- en maximaal € 3.101,- op basis van 36 uur), ontvang je een eindejaarsuitkering, een vergoeding voor woon-werkverkeer, een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een 6-daags introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit verschillende trainingen.

Wil jij je talenten inzetten voor onze cliënten? Solliciteer kan tot 20 september via onderstaande link: https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/200785

Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij de afdeling HR via tel. 088-7077600.