Proteion zoekt een

Verzorgende IG Libermannhof

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Ouderenzorg

 

Vind jij het creëren van bijzondere momenten ook zo belangrijk in je werk? Bouw je graag een band op met de cliënt en zit je vol goede ideeën? Dan hoor jij bij ons. 

Welke uitdaging ga je aan?

Je gaat aan de slag bij Proteion Libermannhof. Op een heerlijk rustige plek tussen het groen van het park en toch dichtbij alle voorzieningen. Binnen Libermannhof bieden we zorg, begeleiding en wonen aan mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Daarnaast bieden we groepswonen en behandeling voor ouderen met dementie.

Samen met je team verzorg je de cliënten en voer je verpleegtechnische handelingen uit. Je signaleert veranderingen in gedrag en draagt zorg voor de begeleiding van cliënten. Je behandelt geplande zorgaanvragen, maar bent er ook voor de alarmeringen. Door jouw sociale vaardigheden ben je een goed aanspreekpunt voor familie en/of mantelzorgers. Je geeft ze een vertrouwd gevoel. Kortom: een afwisselende functie waarbij beslissingen nemen en met creatieve oplossingen komen centraal staat.

 

Daarom pas jij bij Proteion

Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Je bent net afgestudeerd of een ervaren verzorgende IG. Niet alleen wat jij kunt telt, maar ook wie je bent. Samen met de bewoner kijken wat wél mogelijk is, van het positieve uitgaan. Jij zorgt voor een lach op het gezicht van de bewoner, maar ook van je collega. Jouw inbreng gaat er echt toe doen. Voor alle betrokkenen ben je een waardevol aanspreekpunt, samenwerken zit in jouw bloed. Je toont initiatief en hebt de juiste communicatieve vaardigheden. Samen met jouw enthousiasme helpt dit je een band op te bouwen met de bewoners. Cliënten kijken uit naar jouw komst!  

We zijn erg benieuwd naar wie jij bent! Kom je eens langs voor een kop koffie?

 


Gewoon

Wij bieden jou een contract voor (on)bepaalde tijd. Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 35 met een maximum van €2.937,68. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren en ontvang je 35 extra bovenwettelijke vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.
 


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  
 


Jouw team
Je komt terecht in het team dat bestaat uit verzorgenden, verpleegkundigen, helpende en zorghulpen. Een mooie mix van bijzondere mensen met elk hun unieke eigenschappen. Dit team wordt aangestuurd door een teamleider. In het team worden ideeën en verbetervoorstellen gewaardeerd, net als het delen van kennis en ervaring. Samen heeft het team een doel: kleine momenten samen bijzonder maken.


'Jij geeft bewoners en hun mantelzorgers of familie een vertrouwd gevoel' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion