De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG/Medewerker Maatschappelijke Zorg, regio Bergen en Well

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Well Nieuw-Bergen

Werkvelden

Ouderenzorg

Met jouw warme zorg en ondersteuning voelen bewoners zich prettig en veilig in een vertrouwde omgeving. De verantwoordelijkheid dragen, een simpel “dankjewel” of een echte glimlach, daar doe jij het als Verzorgende IG of Medewerker Maatschappelijke Zorg voor! Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?

De teams van onze zorginstellingen in de regio Nieuw Bergen en Well kijken uit naar je komst! Op dit moment hebben we verschillende mogelijkheden voor Verzorgenden IG en/of Medewerker Maatschappelijke Zorg in deze regio. Op onze locaties Maasduinen Staete in Nieuw Bergen en Eldershof in Well is het altijd gezellig. Heb je een voorkeur voor somatiek of dementie? Bij De Zorggroep leren we je graag kennen. We kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal!

Wat ga je doen?
 Je gaat aan de slag op een afdeling van één van onze zorginstellingen in de regio Nieuw Bergen en Well. Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als Verzorgende IG en/of Medewerker Maatschappelijke Zorg. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig. 
Je:

  • helpt met de ADL-zorg 
  • draagt zorg voor de medicatie, injecteren, wondzorg en overige verpleegtechnische handelingen
  • begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG of Medewerker Maatschappelijke Zorg schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.845,21 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld Coördinator van Zorg en Diensten, Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) of Verpleegkundige met de daarbij behorende opleiding? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma. 

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
 Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes.
Je bent een:

  • gediplomeerd Verzorgende IG, Ziekenverzorgende of Medewerker Maatschappelijke Zorg (aangevuld met de module verpleegtechnische vaardigheden of bereid deze te volgen); heb je een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan
  • goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
  • kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s 

Welke locaties vallen onder regio Well en Bergen? 
Well: Eldershof
Bergen: Maasduinen Staete: Somatiek en Dementie

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). 

Informatie   
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams in de regio Nieuw Bergen en Well. Onze recruitment medewerker Marije van Delft en/of Annelies Waasdorp vertelt je graag meer over het werk van een Verzorgende IG en/of Medewerker Maatschappelijke Zorg in een intramurale setting en is te bereiken via werkenbij@dezorggroep.nl.

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.