Sevagram zoekt een

Verzorgende IG met gevoel voor welzijn of Persoonlijk begeleider met zorgervaring binnen de Hazelhof doelgroep Korsakov in Gulpen

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Gulpen

Werkvelden

Ouderenzorg
Werken met een klein team, binnen een kleinschalige locatie met een uitdagende doelgroep (Korsakov) waarbij een mix van zorg en welzijn centraal staat!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Jij gaat aan de slag binnen locatie de Hazelhof. Dit is een kleinschalige locatie waar 10 bewoners met cognitieve stoornissen en gedragsproblemen wonen. Het huis is gespecialiseerd in het syndroom van Korsakov. Het werken met deze doelgroep vraagt daarom dan ook de nodige mensenkennis en alertheid op vlak van gedrag en signalen. Jij komt te werken in een klein team. Je werkt hier samen met een collega de dagdienst van 7:00 tot 15:00 uur of 7:30 tot 15:30 uur of draait volledig zelfstandig de avonddienst van 15:00 tot 23:00 uur. Jij rouleert dus mee in dag- en avonddiensten, maar ook in de weekenden.

Jouw baan als verzorgende IG of persoonlijk begeleider binnen de Hazelhof in Gulpen?
Jij kunt je als geen ander inleven in de wensen en behoeften van de bewoner. Dit wil zeggen; durven te kijken naar de bewoner met aandacht voor welzijn en "met de handen op de rug" kunnen begeleiden en aansturen. Vanuit hier onderneem je samen met je collega's en de verschillende disciplines waarmee je nauw samenwerkt al het mogelijke om voor de bewoner een optimaal welzijn en welbevinden te creëren. Je voelt dan ook goed aan welke benadering op welk moment en in welke situatie de beste is. Durven improviseren en gevoel voor humor kunnen je daar zeker bij helpen! Het is voor jou een uitdaging om elke dag opnieuw te luisteren naar de zorgvraag van de bewoner en vraagt van jou de nodige flexibiliteit, creativiteit en de wil om te leren van elkaar. Om zo mee te groeien met de nieuwe ontwikkelingen en samen oplossingen te vinden voor de (vaak) multi-complexe problematiek van de bewoners.

Welk salaris verdien je als verzorgende IG of persoonlijk begeleider bij Sevagram?
Binnen onze locatie de Hazelhof ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022.
  • In deze functie ontvang jij een salaris van €2422,65 - € 3.471,49 (afhankelijk van diploma en ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren
  • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een jaarcontract mét vaste uren (aantal uren nader te bepalen in overleg) die aansluiten op jouw wensen en situatie én uitzicht op een vast dienstverband.
  • Twee maanden vooruit heb jij inzicht in je werkrooster waarbij je in overleg diensten kunt ruilen met collega's. Daarbij heb je altijd een vaste vrije dag per week.
Overige arbeidsvoorwaarden conform cao VVT. Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT) - FNV

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Sevagram in Gulpen?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 06 28 49 58 51. Heb je eerst nog wat vragen of wil je misschien nog wat meer informatie? Teammanager Bea vertelt je graag meer!

Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Werken bij Sevagram | Facebook en Werken bij Sevagram (@werkenbijsevagram) • Instagram-foto's en -video's . Tot snel!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.