De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG met teamrol Zorgcoördinator, Groene Kruis Thuiszorg, team Horn-Haelen

Dienstverband

18-24

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heythuysen

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Een uitdaging in een zelfsturend team als Verzorgende IG met teamrol Zorgcoördinator.

Wil jij werken als Verzorgende IG met als teamrol zorgcoördinator binnen de thuiszorg in het Midden Limburgse Horn en Haelen? Ligt zorg verlenen in jouw hart? Ben jij communicatief sterk, werk je graag samen met collega’s, cliënten, mantelzorgers en ketenpartners? Durf je out of de box te denken en creatief je kennis in te zetten? Kun jij van zorgen voor naar zorgen dat, waarbij je cliënten in hun eigen kracht zet en zelfredzaamheid vergroot? En vind jij het leuk om je collega’s hierin mee te nemen? Ben je een echte teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel in een zelfsturend team? Dan zoeken wij jou!!

Vacature kenmerk

Datum indienst

Z.s.m.

Aantal uren per week

18-24

Type contract

Onbepaalde tijd

Aantal personen

1

Sector

Groene Kruis Thuiszorg

Gemeente

Leudal

Functie-inhoud 
Als Verzorgende IG met de teamrol zorgcoördinator bij Groene Kruis Thuiszorg ben je verantwoordelijk voor de organisatie en continuïteit van de zorg- en dienstverlening aan thuiswonende cliënten met een zorgbehoefte. Je organiseert de zorg op zodanige wijze dat deze effectief, cliëntvriendelijk en efficiënt verloopt.  Daarnaast houd je je bezig met het verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten in overeenstemming met de zorg-/leefplannen. Je levert een bijdrage aan het lichamelijke, sociale en geestelijke welbevinden van de cliënten. Kortom: een baan met volop variatie. Elke situatie is immers weer anders. Mede dankzij jouw hulp kunnen cliënten vaak langer zelfstandig, thuis blijven wonen. Omdat je vaak alleen werkt moet je stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Toch is het ook goed om te weten dat er een heel team achter je staat waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.

Wij vragen 
- Zelfstandigheid
- Flexibiliteit en geduld
- lef en durf om naar eigen inzicht goed te kunnen handelen
- Samenwerking in teamverband
- Grenzen aangeven en bewaken
- Goede communicatieve eigenschappen
- Bereidheid tot vraaggericht werken
- Goede sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met bewoners, familie en 
  collega’s. 
- Oog voor het netwerk rondom de cliënt en de optimale inzetbaarheid daarvan
- Diploma Verzorgende IG of Ziekenverzorgende 
- Openstaan en bijdrage leveren aan de op allerlei gebieden veranderende zorg- en Dienstverlening
- In het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur in het bezit van een auto
- Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Wij bieden 
Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 18-24 uur per week. Aanvang: zo spoedig mogelijk.

Als verzorgende IG met de teamrol zorgcoördinator word je, zolang je de coördinerende taken uitvoert, ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 40, met een salaris van maximaal € 2.870,58 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Daarnaast kent De Zorggroep een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het 'weg-na-het-werk'- programma.

Informatie
Wil je een dagje meelopen om sfeer te proeven of wil je meer informatie over de functie?  neem dan contact op met HR medewerker Sharel Driessen, sharel.driessen@dezorggroep.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.