Sevagram zoekt een

Verzorgende (IG); mogelijkheden voor vaste avonddienst – direct vast dienstverband

Dienstverband

uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg

Sta jij voor kwalitatieve en warme zorg? En vind jij stabiliteit, werkplezier en blijven groeien binnen je vakgebied óók zo belangrijk?

Oosterbeemd in Valkenburg zoekt nieuwe collega’s:

Verzorgende of Verzorgende IG (uren in overleg) 

Als verzorgende binnen Oosterbeemd kom je te werken in een collegiaal, vast team van ervaren collega’s waar je op kunt terugvallen en die jou graag helpen om je de fijne kneepjes van het vak verder eigen te maken. Als verzorgende verleen je kwalitatieve, warme zorg waar voldoende tijd en aandacht voor de bewoner écht centraal staan. Wij vinden het belangrijk dat jij zelf de regie voert over jouw werk en daardoor ruimte hebt om jezelf te blijven ontwikkelen. Zo kun jij verder doorgroeien tot de rol van klantkenner of je specialiseren tot aandachtsfunctionaris op het gebied van bijvoorbeeld HIP, medicatie of wondzorg. 

Wij vinden een goede werk-privé balans erg belangrijk. Zo kun jij succesvol zijn in je werk en de beste zorg verlenen voor onze bewoners. Samen streven we naar een stabiel rooster, zonder dubbele diensten. Ook bieden we je de mogelijkheid om de werken in vaste avonddienst. Je werkt dan diensten van +/- 6 a 7 uur tussen 15:00 en 23:00 uur. Dé ideale oplossing wanneer je niet in de gelegenheid bent om wisselende diensten of dag/nacht diensten te werken.

 Pas jij bij Sevagram?

  • Jij doet er alles aan om jouw werk iedere dag opnieuw tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Oosterbeemd;
  • Zorg voor het welzijn van ouderen zit in jouw DNA;
  • Daarnaast ben jij in het bezit van het diploma verzorgende of verzorgende IG niveau 3. Heb jij een ander relevant diploma, bijvoorbeeld MMZ niveau 3, en ben je bevoegd en bekwaam om lichte zorg te verlenen en medicatie te verstrekken? Dan ben je ook van harte welkom om te reageren!

Waar kun jij op rekenen?

  • (Mede)zeggenschap over je eigen werktijden. Wij geloven erin dat een goede werk-privé balans bijdraagt aan een verhoogd werkgeluk;
  • Wij begrijpen dat het wisselen van baan best spannend is. Daarom bieden wij jou direct een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Sevagram is een grote organisatie in de regio. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden;
  • Salaris volgens FWG 35/40 (afhankelijk van ervaring), cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kom maar op!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden binnen Oosterbeemd? Reageer met jouw gegevens via de solliciteer knop en wellicht word jij onze nieuwe collega!

Eerst nog wat vragen of wil je graag meer weten over deze functie? Ivo Dassen (06 51 32 61 06) en Sander Goossens (06 39 08 38 23), Teammanagers zorg, staan je graag te woord.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

**Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure