Cicero Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG – zorgcentrum Schuttershof (Brunssum, 20-28 uur per week)

Dienstverband

20-28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Hey zorgtopper! Voor zorgcentrum Schuttershof in Brunssum zijn we op zoek naar een gemotiveerde en sociale verzorgende IG. Ben jij een hardwerkende en sociale verzorgende IG? Wil je werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat en waar aandacht is voor professionele én persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan direct als verzorgende IG bij zorgcentrum Schuttershof voor 20-28 uur!

Wat ga je doen?
Je werkt als verzorgende IG bij zorgcentrum Schuttershof vaak zelfstandig, maar je bent ook betrokken in een zorgteam. Het zorgteam stelt een zorgplan op met betrekking tot de bewoner en voert dit ook uit. Jij draagt bij aan alle stappen in dit proces.

Als verzorgende IG voer je ook een aantal verpleegtechnische handelingen uit, zoals het geven van een injectie of het verzorgen van katheters. Ook het toedienen van medicatie of het verzorgen van wonden behoort tot je werkzaamheden. Als er veranderingen bij de bewoner plaatsvinden, signaleer je die tijdig. Daar waar nodig bied je psychosociale begeleiding. Ten slotte zie je toe op de kwaliteit van zorg, begeleid en informeer je bewoners, familie en relaties van bewoners, en verricht je administratieve taken.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren: functiegroep 40 (minimaal € 2.461,95 bruto per maand en maximaal € 3.417,15 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschool-abonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare bewoners.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over het diploma verzorgende IG-niveau 3 of gelijkwaardig (bijvoorbeeld diploma ziekenverzorgende) en je beschikt over een erkend certificaat van Deelkwalificatie 304, verplegende elementen.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in de ouderenzorg en beschikt over een heldere en moderne kijk op de ouderenzorg.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je wilt je graag verder ontwikkelen in je vakgebied.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en je gaat respectvol om met bewoners, hun naasten, en collega's.
 • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden (je werkt alle diensten, zowel vroege, late, en nachtdiensten).

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

We hebben vacatures op 3 afdelingen binnen zorgcentrum Schuttershof:

Plataan: Bij afdeling Plataan bied je intensieve en gerichte zorg aan bewoners met Parkinson. Daarnaast bied je zorg aan bewoners met PG-, somatische, en CVA-problematieken. Een heel diverse afdeling dus. Er verblijven 25 bewoners en er werken ongeveer 25 medewerkers.

Abeel: bij afdeling Abeel bied je zorg aan bewoners met PG- en gedragsproblematieken. De afdeling is opgesplitst in meerdere kleine delen, waardoor het echt kleinschalig wonen wordt in een grote afdeling. Er wonen 33 bewoners en werken ongeveer 25 medewerkers

De Iep: Bij afdeling de Iep bied je zorg aan bewoners met een psychogeriatrische aandoening, zoals dementie. De Iep is een warme afdeling waar iedereen zich snel thuis voelt, met aandacht voor bewoners en personeel. Op de Iep wonen 30 bewoners en werken er 28 medewerkers.

Direct solliciteren?

Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in! We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld